Ei. Muutokset malleissa eivät periydy automaattisesti sisältöihin, jotta näyttösisällöt eivät häiriinny mahdollisten muutosten seurauksena.


Tämä tarkoittaa, että jos teet muutoksia malliin, joka on käytössä sisällöissä, muutokset eivät päivity niihin vaan ne pysyvät ennallaan. Jos haluat sisältöjä, jotka käyttävät muokattua mallia, tulee sinun tehdä uusia sisältöjä muokattua mallia käyttäen.


Huomaa, että jos haluat säilyttää myös alkuperäisen mallin ja tehdä siihen perustuvan uuden mallin muutoksin, voit kloonata mallin ja muokata kloonia.