Jos sisällön valitessasi saat toimintopalkkiin näkyviin ainoastaan Avaa pino -painikkeen, syynä on todennäköisesti se, että valitsemasi sisältö (tai malli) periytyy ylemmältä tasolta. Ylemmän tason sisällöt ja mallit on merkitty tason nimellä. Et voi muokata tai poistaa ylemmiltä tasoilta periytyneitä sisältöjä, ellei sinulla ole kyseisen tason käyttöoikeuksia.

Jos sinulla on ylemmän tason käyttöoikeudet, siirry ylemmälle tasolle tasovalikosta ja muokkaa sisältöä tai mallia sen alkuperäistasolla.