Voit käyttää sisällöissä monenlaista materiaalia, joista yksi on video. Jotta videoita voisi käyttää sisällössä, tulee niiden kuitenkin olla käytettävissä mediakirjastossa, jonne ne ladataan koneeltasi, joten alkuperäisen materiaalin täytyy olla saatavillasi tiedostona.

Jos haluat käyttää sisällössä organisaatiosi videota, joka on ladattu esimerkiksi YouTubeen mutta jonka alkuperäistiedostoa sinulla ei ole käytettävissäsi, voit käyttää kolmannen osapuolen palvelua ladataksesi videon koneellesi.

Yksi tällainen palvelu on lataayoutube.com, jonka avulla voit mitään asentamatta ja rekisteröitymättä ladata YouTube-videoita koneellesi.

1. Kirjoita tai kopioi haluamasi videon osoite kenttään ja napsauta Lataa.

2. Lataa video mahdollisimman korkealaatuisena, eli valitse Laatu-valikossa joko HD 720p tai HD 1080p.

3. Valitse alkuperäinen muoto.

4. Napsauta Lataa.

Lataa sitten video iDiD-sisällönhallinnassa mediakirjastoon joko raahaamalla tiedosto hallintaikkunan päälle tai napsauttamalla latauspainiketta ja hakemalla tiedosto koneeltasi.

Huomaa, että voit käyttää sisällöissä kuitenkin vain videoita, joihin sinulla on käyttöoikeus!