Haluan sisältöni päivittäiseen esitysaikatauluun esimerkiksi lounasajan pituisen tauon.

Tällä hetkellä sisältöjen aikataulutuksessa ei ole mahdollista sulkea pois tiettyä aikaväliä. Voit sen sijaan helposti luoda kaksi identtistä sisältöä, jotka aikataulutat siten, että niiden väliin jää haluamasi tauko.

1. Valitse haluamasi sisältö ja valitse toimintopalkista Kloonaa.

2. Napsauta rataspainiketta tai sisällön esitysaikatietoja ja ajasta kumpikin sisältö uudelleen siten, että niiden väliin jää haluamasi pituinen tauko.

3. Jotta sisältöjen esitysjärjestys olisi sama kummallakin aikataululla, muuta vielä esitysjärjestystä siten, että identtiset sisällöt ovat vierekkäin.