Sisällöt esitetään näytöillä Sisältö-näkymässä olevan järjestyksen mukaisesti riveittäin vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas.

Voit muuttaa esitysjärjestystä raahaamalla sisällön haluamaasi kohtaan. Harmaalla näkyviä sisältöjä ei aikataulun mukaisesti esitetä vielä näytöillä.

Voit muuttaa myös pinottujen sisältöjen järjestystä samalla tavalla. Valitse ensin pino ja napsauta Avaa pino -painiketta toimintopalkissa ja raahaa sitten pinon sisällöt haluamaasi järjestykseen.