Päivitetty 12.6.2019

Voit näyttää sisällössä ajan lisäämällä siihen perinteisen kellotaulun HTML-elementtinä.

Lisää sisältöön HTML-elementti sivun yläreunasta. Perusmallin kelloa varten kopioi elementin URL-kenttään alla oleva osoite:

https://extra.idid.fi/time/

Kokeile myös muita muita kellojen tyylejä!

Musta kellotaulu:

Pyöristetyt viisarit ja numerot:

Läpinäkyvä kellotaulu:

Kelloelementti on skaalautuva, eli voit määritellä sen koon html-elementin kokoa muuttamalla.

Kelloelementin aikavyöhykettä on mahdollista muttaa tz parmetrilla esim. https://extra.idid.fi/time/?tz=Europe/Berlin.

Tuetut aikavyöhykeet.

Huom.! Tämän html-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Tutustu myös artikkeliin

Uuden elementin lisääminen