Joulun hittitehoste, lumisade.

Luo sisältöihisi talvista tunnelmaa helposti lisäämällä niiden päälle kevyesti leijailevia lumihiutaleita.

Lumisade luodaan html-elementin avulla.

1. Lisää sisältöön ensin html-elementti ruudun yläreunasta. Muokkaa elementin kokoa ja sijaintia, parhaan tuloksen saat koko sisällön peittävällä elementillä. Varmista, että elementti on päällimmäisenä katsomalla, että sen nimi on ylimmäisenä editorin vasemmassa laidassa olevassa elementtilistassa.

2. Kopioi sitten elementin URL-kenttään alla oleva osoite:

https://idid.fi/extra/snow/

Huom. Lumisade-elementti saattaa olla hitaammille koneille liian raskas, joten tarkkaile toistinkoneen suorituskykyä!