Joulun hittitehoste, lumisade.

Luo sisältöihisi talvista tunnelmaa helposti lisäämällä niiden päälle kevyesti leijailevia lumihiutaleita.

Näin otat lumisateen käyttöön:

1. Lisää sisältöön ensin html-elementti ruudun yläreunasta. Muokkaa elementin kokoa ja sijaintia, parhaan tuloksen saat koko sisällön peittävällä elementillä. Varmista, että elementti on päällimmäisenä katsomalla, että sen nimi on ylimmäisenä editorin vasemmassa laidassa olevassa elementtilistassa.
  2. Kopioi sitten elementin URL-kenttään alla oleva osoite:

https://idid.fi/extra/snow/

1. Tallenna lopuksi sisältö.

Huom. Lumisade-elementti saattaa olla hitaammille koneille liian raskas, joten tarkkaile toistinkoneen suorituskykyä!

Huom.! Tämän html-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Tutustu myös artikkeliin HTML-elementin muokkaus