YLE uutisten valmis esitystapa

Ylen uutissyöte on muotoiltu valmiiksi näytöillä käytettäväksi html-elementiksi joko pysty- tai vaakanäytöillä.
(Ennen tammikuuta 2017 käytössä ollut uutisten esittämistapa on poistunut käytöstä.)

Kun otat iDiD-näytöillesi Ylen uutissyötteen käyttöön, lähetä siitä vapaamuotoinen ilmoitus sähköpostitse tukeemme: support@idid.fi

Uutisten perusosoite:
https://yle.idid.fi

Uutiset voidaan esittää joko vaihtuvina uutisina tai otsikkolistauksena.

Vaihtuvat uutiset:

https://yle.idid.fi/slides/index.html?aihe=Pirkanmaa&count=5&interval=10

Otsikkolistaus:

https://yle.idid.fi/list/index.html?aihe=Pirkanmaa&count=5&interval=10

Lisäksi voit vaihtaa näytettävien uutisten tai otsikoiden määrää sekä uutisten vaihtoväliä tai otsikkolistan vieritysnopeutta valinnaisten parametrien avulla.

URL-osoitteeseen lisättävinä parametreinä ne ovat seuraavat:

count – näytettävien uutisten määrä

interval – uutisten vaihtoväli tai listan vieritysnopeus

aihe – uutisaihe sivun http://yle.fi/uutiset/rss mukaisesti

Saat parametrit käyttöön lisäämällä uutissyötteen osoitteen perään ensin ? ja sitten parametri(e)n tiedot &-merkillä eroteltuna. Esimerkiksi

https://yle.idid.fi/slides/index.html?aihe=Pirkanmaa&count=3&interval=5

Parametrien keskinäisellä järjestyksellä ei ole väliä ja voit määrittää niistä vain osan.

Lisää haluamaasi sisältöön html-elementti sisältöeditorin ylälaidasta ja kopioi elementin URL-kenttään luomasi URL-osoite. Muista lopuksi tallentaa sisältö.

Valmis!

Uutisaiheet Ylen RSS-sivulla:

• Pääuutiset
  • Tuoreimmat
  • Luetuimmat
  • Kotimaa
  • Ulkomaat
  • Talous
  • Politiikka
  • Kulttuuri
  • Viihde
  • Tiede
  • Luonto
  • Terveys
  • Media
  • Liikenne
  • Näkökulmat
  • Etelä-Karjala
  • Etelä-Pohjanmaa
  • Etelä-Savo
  • Kainuu
  • Kanta-Häme
  • Keski-Pohjanmaa
  • Keski-Suomi
  • Kymenlaakso
  • Lappi
  • Pirkanmaa
  • Pohjanmaa
  • Pohjois-Karjala
  • Pohjois-Pohjanmaa
  • Pohjois-Savo
  • Päijät-Häme
  • Satakunta
  • Uusimaa
  • Varsinais-Suomi
  • Selkouutiset
  • English
  • Sápmi
  • Novosti
  • Karjalakse

• Svenska
  • Inrikes
  • Utrikes
  • Regioner