Sisällönmuokkaajat voivat luoda, muokata ja ajastaa sisältöjä. Sisältöeditorissa he voivat

- vaihtaa videoita elementissä

- vaihtaa kuvia elementissä

- muokata tekstiä, sen kokoa ja tasausta tekstielementin sisällä

- ladata tiedostoja palvelimelle ja käyttää niitä sisällöissä

Mallinluojat voivat tehdä samat asiat ja lisäksi he voivat

- lisätä ja poistaa elementtejä (esimerkiksi kuvia, tekstiä tai html-elementtejä)

- vaihtaa url-osoitteen html-elementissä

- muuttaa elementtien kokoa ja sijaintia

- muuttaa tekstin fonttia ja väriä

- muuttaa nelikulmion väriä, läpinäkyvyyttä ja pyöreyttä

Tämän lisäksi mallinluojat voivat suunnitella ja tallentaa malleja. mitä elementtejä niissä on, samoin kuin elementtien sijainnin mallissa, koon ja värin. Sisällönmuokkaajat käyttävät valmiita malleja pohjana luodessaan uutta sisältöä.

Katso myös En voi muokata sisältöä/mallia.