Parhaan käyttökokemuksen takaamiseksi suosittelemme iDiD-hallinnan käyttöön Chrome-selainta, jonka voi ladata täältä

Jos kuitenkin haluat käyttää muita selaimia, OS X -käyttöjärjestelmän Safarilla iDiD-hallinta toimii samoin kuin Chromella.

Jos käytät IE10- ja 11- tai Firefox-selainta, jotkin toiminnoista eivät välttämättä toimi parhaalla mahdollisella tavalla. On myös mahdollista, että tietyt toiminnot kuten elementtien siirrossa on ongelmia tai niiden muokkaamisen yhteydessä olevat ikonit eivät näy normaalilla tavalla.