Tuo juhlan tuntua näytöille ilotulituksin!

Voit nyt lisätä sisältöösi html-elementtinä värikkäät ilotulitukset, joiden päälle voit lisätä esimerkiksi tekstiä. Huomaathan kuitenkin, että toisin kuin esimerkiksi lumisade, ilotulitustehoste ei ole läpinäkyvä, joten sitä ei voi lisätä esimerkiksi valmiin taustakuvan päälle vaan se toimii itsessään näyttävänä taustana vaikkapa erilaisille toivotuksille. Ilotulitus luodaan html-elementin avulla seuraavasti:

1. Lisää sisältöön ensin html-elementti ruudun yläreunasta. Muokkaa elementin kokoa ja sijaintia, parhaan tuloksen saat koko sisällön peittävällä elementillä.

2. Kopioi sitten elementin URL-kenttään alla oleva osoite:

https://idid.fi/extra/fireworks

Valmis!

Voit halutessasi lisätä ilotulitteiden päälle muita elementtejä kuten tekstiä. Ilotulitus jatkuu koko sisällön keston ajan.

Huom. Tämä tehoste on hieman raskas etenkin joillekin hitaammille toistinkoneille, joten tarkkaile toistinkoneen suorituskykyä.