Näytä Tampereen Voimia Liikelaitoksen ruokalistat infonäytöillä automaattisesti - päivittäin tai koko viikoksi kerralla.

Ruokalista tuodaan näytöille html-elementin avulla.

1. Aloita luomalla sisältö iDiD-hallinnassa haluamillasi ajastuksilla ja lisää siihen html-elementti.

2. Kopioi hallinnan vasemmassa laidassa html-elementin URL-kenttään jokin seuraavista linkeistä haluamasi mukaan.

Päivän ruokalista

http://menu.idid.fi/tampereenateria/single/?menuid=KOUK

Useamman päivän ruokalistat

kuluvasta päivästä eteenpäin:

http://menu.idid.fi/tampereenateria/list/?menuid=KOUK

Yllä oleva linkki näyttää viikon ruokalistan aina kuluvasta päivästä eteenpäin. Jos haluat näyttää kerralla koko viikon listan menneet päivät mukaanlukien, lisää osoitteen loppuun "&date=-1”.

Esim. http://menu.idid.fi/tampereenateria/list/?menuid=KOUK&date=-1

Slideshow
vaihtuva näkymä tulevista ruokalistoista:
http://menu.idid.fi/tampereenateria/slides/?menuid=KOUK&interval=10

Osoitteen lopussa oleva menuid määrittelee, minkä ryhmän ruokalistalista haetaan. Hae oikean toimipisteen ruokalista vaihtamalla menuid. Kullakin alueella on oma tunnuksensa:

KOUR1 = Koulut ryhmä 1

KOUR2 = Koulut ryhmä 2

PHR1 = Päivähoito ryhmä 1

PHR2 = Päivähoito ryhmä 2

VPH = Vuoropäivähoito

HASA = Hatanpään sairaalan osastot

KOUK = Koukkuniemen ja Kaupin osastot

KOTI = Kotipalvelu

PAL = Palvelukeskukset

CARO = Ravintola Carotiini

HELMI = Koukun Helmen ja Kaupin ravintolat

LUKIO = Lukiot HUOM! Yhdistetty TREDUn listan kanssa tammikuussa 2017

TREDU = Tredu ja Lukiot

Esim. jos haluat luoda sisällön, jossa on palvelukotien ruokalistat kuluvasta päivästä eteenpäin, käytettävä osoite on http://menu.idid.fi/tampereenateria/list/?menuid=KOTI

Kirjainkoolla ei ole merkitystä linkissä.

Ruokalistojen tekstin koko muuttuu automaattisesti, kun muutat html-elementin kokoa.

Tämän HTML-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäytöillä