Näytä Sodexon ruokalistat infonäytöillä automaattisesti - päivittäin tai koko viikoksi kerralla.

Ruokalista tuodaan näytöille html-elementin avulla.

1. Aloita luomalla sisältö iDiD-hallinnassa haluamillasi ajastuksilla ja lisää siihen html-elementti.

2. Kopioi hallinnan vasemmassa laidassa html-elementin URL-kenttään jokin seuraavista linkeistä haluamasi mukaan.

Päivän ruokalista

http://menu.idid.fi/sodexo/single/?restaurantid=58

Päivän ruokalista kahdelle palstalle jaettuna

http://menu.idid.fi/sodexo/single/columns/?restaurantid=58

Koko viikon ruokalistat

http://menu.idid.fi/sodexo/list/?restaurantid=58

Jos haluat näyttää viikon ruokalistat vaihtuvana näkymänä siten, että listat näytetään päivittäisinä liukumina, käytä alla olevaa linkkiä.

Slildeshow

vaihtuva näkymä tulevista ruokalistoista

http://menu.idid.fi/sodexo/slides/?restaurantid=58&interval=10

Osoitteen lopussa oleva restaurantid määrittelee, minkä ravintolan lista haetaan. Hae haluamasi ravintolan ruokalista vaihtamalla tunnus.

Tunnukset löytyvät Sodexon sivuilla olevan ruokalistan json:in urlista (ruokalistan lopussa oleva json-linkki) – tunnus on ”/daily_json/” -tekstin ja vuosiluvun välissä oleva numero.

Alla esimerkkinä Tampereella olevien ravintoloiden tunnukset:

91 = Oikeustalo

58 = Kulmasarvis

22 = Dynamo Business Park

92 = Tampereen yliopisto, Linna

Esim. jos haluat sisällön, jossa on Oikeustalon ruokalistat kuluvasta päivästä eteenpäin, käytettävä osoite on http://menu.idid.fi/sodexo/list/?restaurantid=91

Kirjainkoolla ei ole merkitystä linkissä.

Ruokalistojen tekstin koko muuttuu automaattisesti html-elementin koon mukaan.

Tämän HTML-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäytöillä