Näytä Amican ruokalistat infonäytöillä automaattisesti - päivittäin tai koko viikoksi kerralla.

Ruokalista tuodaan näytöille html-elementin avulla.

1. Aloita luomalla sisältö iDiD-hallinnassa haluamillasi ajastuksilla ja lisää siihen html-elementti.

2. Kopioi hallinnan vasemmassa laidassa html-elementin URL-kenttään jokin seuraavista linkeistä haluamasi mukaan.

Päivän ruokalista

http://menu.idid.fi/amica/single/?costNumber=0800

Lista kuluvasta päivästä viikon loppuun:

http://menu.iweb.fi/amica/list/?costNumber=0800

Jos haluat näyttää viikon ruokalistat vaihtuvana näkymänä siten, että listat näytetään päivittäisinä liukumina, käytä alla olevaa linkkiä.

Slideshow

vaihtuva näkymä tulevista ruokalistoista

http://menu.iweb.fi/amica/slides/?costNumber=0800&interval=10

Osoitteen lopussa oleva costNumber on ravintolan tunnus, joka löytyy amican sivulta hakemalla tietyn ruokalistan rss tai json. RSS- tai JSON-listan URL-osoitteessa on vastaava kohta costNumber. Kopioi tunnus osoitteesta.

Jos haluat näyttää ruokalistaa tietystä päivästä eteenpäin viikon loppuun asti, lisää parametriksi loppuun &date=yyyy-mm-dd.

Fonttikoon muuttaminen

Ruokalistojen tekstin koko muuttuu automaattisesti html-elementin koon mukaan mutta voit halutessasi muuttaa kokoa myös parametrillä. Lisää osoitteen loppuun parametri &style=font-xxxs.

Voit käyttää kokoja xxxs - xxl. Käytä kokoparametrissä vain pieniä kirjaimia.