Näytä Amican ruokalistat infonäytöillä automaattisesti - päivittäin tai koko viikoksi kerralla.

Ruokalista tuodaan näytöille html-elementin avulla.

1. Aloita luomalla sisältö iDiD-hallinnassa haluamillasi ajastuksilla ja lisää siihen html-elementti.

2. Kopioi hallinnan vasemmassa laidassa html-elementin URL-kenttään jokin seuraavista linkeistä haluamasi mukaan.

Päivän ruokalista

http://menu.idid.fi/amica/single/?costNumber=0800

Lista kuluvasta päivästä viikon loppuun:

http://menu.iweb.fi/amica/list/?costNumber=0800

Jos haluat näyttää viikon ruokalistat vaihtuvana näkymänä siten, että listat näytetään päivittäisinä liukumina, käytä alla olevaa linkkiä.

Slideshow

vaihtuva näkymä tulevista ruokalistoista

http://menu.iweb.fi/amica/slides/?costNumber=0800&interval=10

Osoitteen lopussa oleva costNumber on ravintolan tunnus, joka löytyy amican sivulta hakemalla tietyn ruokalistan rss tai json. Sen urlissa on vastaava tieto.

Jos laittaa parametriksi date=yyyy-mm-dd niin saa tietystä päivästä eteenpäin listaa viikon loppuun asti.

Ruokalistojen tekstin koko muuttuu automaattisesti html-elementin koon mukaan.

Tämän HTML-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäytöillä