Voit esittää sisällössä uusimmat Twitter-päivitykset yksittäisinä liukumina. Twiitit esitetään html-elementin avulla.

Twitter-syötteen perusosoite

https://idid.fi/extra/twitter/?id=525903628129673216

Tekstin väri

Tässä perusversiossa syötteen tekstin väri on harmaa. Jos haluat tekstin muunvärisenä, käytä seuraavia linkkejä:

Musta teksti

https://idid.fi/extra/twitter/black?id=525903628129673216

Valkoinen teksti

https://idid.fi/extra/twitter/white?id=525903628129673216

Twitter-syötteen lähde

Esimerkissä on käytetty tunnuksen @ididcompany Twitter-syötettä. Voit muuttaa syötteen lähteeksi jonkun toisen Twitter-tunnuksen tai aihetunnisteen (eli #-merkillä varustetun hashtagin) seuraavasti:

1. Mene osoitteeseen www.twitter.com ja kirjaudu normaalisti tunnuksillasi.

2. Valitse oikean yläkulman valikosta Asetukset ja yksityisyys / Settings and privacy.

3. Valitse asetuksissa vasemmalta Pienoisohjelmat/Widgets ja valitse Luo uusi.

• Näyttääksesi tietyn käyttäjän aikajanallaan julkaisemat päivitykset, valitse Käyttäjän aikajana ja haluamasi käyttäjän Twitter-tunnus.
  • Valitsemallasi aihetunnisteella merkityt päivitykset saat elementtiisi kohdasta Haku. Tällöin kannattaa myös laittaa rasti kohtaan Turvallinen hakutila, jolloin arkaluontoiseksi raportoituja päivityksiä ei näytetä.

4. Luo pienoisohjelma.

5. Palaa pienoisohjelmiin ja valitse Muokkaa.

6. Kopioi selaimen osoiterivillä olevasta url-osoitteesta widgets/ ja /edit välissä oleva numerosarja, esim. 691940786833879042

7. Korvaa html-elementin osoitteessa tunnisteen id perässä oleva numero oman pienoisohjelmasi tunnuksella.

Esimerkiksi

https://idid.fi/extra/twitter/?id=691940786833879042

Twitter-liukuman lisääminen sisältöön:

2. Kopioi ja liitä muokattu kellon URL elementin URL-kenttään.
  3. Tallenna sisältö.

Valmista!

Huom.! Tämän html-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Tutustu myös artikkeliin

Uuden elementin lisääminen