Tämä elementti on täydellinen ratkaisu, jos haluat antaa enemmän näkyvyyttä Twitter-tilisi tapahtumille, sillä saat sen avulla syötteesi kuvineen näkyviin vaikka koko ruudun kokoisena!

Twitter-someseinällä voit näyttää twiittejä käyttäjätunnuksen perusteella.

Jos haluat näyttää pienemmän, vaakasuuntaisen Twitter-syötteen esimerkiksi sisältösi ylä- tai alareunassa, katso pienemmän Twitter-syötteen ohje täältä.

Saat someseinän sisältöösi html-elementin avulla.

Someseinän perusosoite:

http://extra.idid.fi/socialfeed/twitter.aspx?id=ididcompany

Esimerkissä on käytetty tunnuksen @ididcompany Twitter-syötettä. Muuta syötteen lähteeksi mikä tahansa Twitter-tunnus vaihtamalla kohtaan id= haluamasi tunnus ilman @-merkkiä.

Twitter-someseinän lisääminen sisältöön:

2. Kopioi ja liitä muokattu kellon URL elementin URL-kenttään.

Valmista!