Tämä elementti on täydellinen ratkaisu, jos haluat antaa enemmän näkyvyyttä Twitter-tilisi tapahtumille, sillä saat sen avulla syötteesi kuvineen näkyviin vaikka koko ruudun kokoisena!

Twitter-someseinällä voit näyttää twiittejä käyttäjätunnuksen perusteella.

Jos haluat näyttää pienemmän, vaakasuuntaisen Twitter-syötteen esimerkiksi sisältösi ylä- tai alareunassa, katso pienemmän Twitter-syötteen ohje täältä.

Saat someseinän sisältöösi html-elementin avulla.

Someseinän perusosoite:

https://www.idid.fi/extra/socialfeed/twitter.aspx?id=ididcompany

Twitter-someseinän lisääminen sisältöön:

1. Lisää sisältöön html-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä muokattu kellon URL elementin URL-kenttään.
  3. Tallenna sisältö.

Twitter-lähteen vaihtaminen

Voit asettaa someseinän lähteeksi minkä tahansa julkisen Twitter-tilin. Korvaa osoitteessa tunnisteen id jälkeinen osuus Twitter-tunnisteella ilman @-merkkiä.

Esimerkiksi

http://extra.idid.fi/socialfeed/twitter.aspx?id=twittertili

Koko

Elementti on responsiivinen, saat useita syötesarakkeita muuttamalla html-elementtiä leveämmäksi.

Huom.! Tämän html-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Tutustu myös artikkeliin

Uuden elementin lisääminen