Ohje koskee siis Samsungin DB- ja DM-sarjan näyttöjä ja muita, joissa on sisäänrakennettu SSSP-toistin.

1. Paina Home-painiketta.
  2. Valitse Change Url.
  3. Määritä osoitteeksi https://idid2.fi/player/.
  4. Käynnistä laite uudelleen.
  5. Laite näyttää 8-merkkisen rekisteröintikoodin. Lähetä rekisteröintikoodi, toistimen sijainti ja nimi tukeemme osoitteeseen support@idid.fi tai ilmoita se tikettinä tukisivustomme kautta.

Jos valikossa ei ole ”URL Launcher” ja ”Change URL”, sulje SSSP-valikko: Avaa asetusvalikko: Menu > System > Play via… ja valitse URL Laucher käyttöön Magic Infon sijasta. Avaa uudestaan SSSP-valikko (Home)

SSSP3-laitteissa ei tueta videoiden näyttämistä. Lisäksi suosittelemme siirtymätehosteeksi suoran leikkauksen käyttöä parhaan toimintavarmuuden saavuttamiseksi.