Haluatko näyttää yhtiösi uusimpia käänteitä? Tägätäänkö tapahtumaasi kuvia? Näytä ne iDiD-sisällössä helposti html-elementin avulla!

Uuden iDiD-Instagram Connectorin avulla määrittelet helposti kerralla näytettävien kuvien määrän ja asettelun.

Aloita Instagram Connectorin käyttöönotto osoitteessa https://instagram.idid.fi

Instagram Connectorin käyttöönotto

1. Napsauta Instagram login yhdistääksesi Instagram-tilisi iDiDiin.
  2. Kirjaudu sisään Instagram-tunnuksellasi ja salasanallasi ja hyväksy tietojen jakaminen.

Instagram Connectorin käyttö

1. Aseta kuvien määrä, jonka haluat näyttää sekä kuvien rotaatio. Jos rotaatio on 0, kuvat näytetään suorissa riveissä.
  2. Valitse, haluatko näyttää oman tilisi kuvia vai aihetunnisteella merkittyjä kuvia:
    • Jos haluat näyttää infonäytöllä oman Instagram-tilisi kuvia, kopioi osoite ylemmästä kentästä. Voit myös esikatsella kuvien esittämistapaa napsauttamalla sanoja Hae kuvasyöte (avautuu uuteen välilehteen).
    • Jos taas haluat näyttää Instagram-aineistona tietyllä aihetunnisteella eli hashtagilla (#) merkittyjä kuvia, kirjoita haluamasi tunniste kohtaan Tag ja kopioi sitten osoite alemmasta kentästä. Samoin voit esikatsella aihetunnisteen kuvia napsauttamalla Hae #[tagisi] kuvat (avautuu uuteen välilehteen).

Instagram-syötteen lisääminen iDiD-sisältöön

1. Luo iDiD-hallinnassa uusi sisältö, jossa haluat näyttää kuvat. Luo tai valitse html-elementti.
  2. Kopioi kuvasyötteen URL-osoite Instagram Connectorista ja liitä se html-elementin osoitekenttään.
    • Huom. Aineistossa on läpinäkyvä tausta. Laita sen taakse haluamasi taustakuva. Kuvat asemoituivat automaattisesti: Pystynäytölle päällekkäin, vaakanäytölle vierekkäin. Kun muutat elementin kokoa, kuvat skaalataan oikeaan kokoon automaattisesti.

3. Muista tallentaa sisältö lopuksi.

Valmista!