Instagram Connector korvaa aiemman, nyt käytöstä poistuneen Instagram-elementin. Varmista kuviesi näkyvyys päivittämällä elementti.

Tällä html-elementillä saat näytölle uusimmat Instagram-kuvasi.

Haluatko näyttää yhtiösi uusimpia käänteitä? Tägätäänkö tapahtumaasi kuvia? Näytä ne iDiD-sisällössä helposti html-elementin avulla!

Uuden iDiD-Instagram Connectorin avulla määrittelet helposti kerralla näytettävien kuvien määrän ja asettelun.

Ota Connector käyttöön näin:

1. Siirry osoitteeseen https://instagram.idid.fi

2. Napsauta Instagram login yhdistääksesi Instagram-tilisi iDiDiin.

3. Kirjaudu sisään Instagram-tunnuksellasi ja salasanallasi ja hyväksy tietojen jakaminen.

4. Aseta kuvien määrä, jonka haluat näyttää kerralla sekä kuvien rotaatio. Jos rotaatio on 0, kuvat näytetään suorissa riveissä.

5. Valitse, haluatko näyttää oman tilisi kuvia vai aihetunnisteella merkittyjä kuvia:

• Jos haluat näyttää infonäytöllä oman Instagram-tilisi kuvia, kopioi osoite ylemmästä kentästä. Voit myös esikatsella kuvien esittämistapaa napsauttamalla sanoja Hae kuvasyöte (avautuu uuteen välilehteen).
  • Jos taas haluat näyttää Instagram-aineistona tietyllä aihetunnisteella eli hashtagilla (#) merkittyjä kuvia, kirjoita haluamasi tunniste kohtaan Tag ja kopioi sitten osoite alemmasta kentästä. Samoin voit esikatsella aihetunnisteen kuvia napsauttamalla Hae #[tagisi] kuvat (avautuu uuteen välilehteen).

6. Siirry iDiD-hallintaan normaalisti osoitteessa v4.idid.fi ja kirjaudu sisään iDiD-tunnuksillasi.

7. Luo hallinnassa uusi sisältö tai muokkaa olemassa olevaa. Lisää sisältöön html-elementti ruudun ylälaidasta ja muuta sen kokoa ja sijaintia haluttuun muotoon.

Huom. Aineistossa on läpinäkyvä tausta. Laita sen taakse haluamasi taustakuva. Kuvat asemoituivat automaattisesti: Pystynäytölle päällekkäin, vaakanäytölle vierekkäin. Kun muutat elementin kokoa, kuvat skaalataan oikeaan kokoon automaattisesti.

7. Valitse HTML-elementti napsauttamalla elementtiä tai sen nimeä vasemmalla olevassa elementtivalikossa. Kopioi Connectorista saamasi URL-osoite (https://instagram.idid.fi/media/...) ja liitä se html-elementin URL-kenttään.

8. Tallenna sisältö.

Valmis!