Haluatko näyttää yhtiösi uusimpia käänteitä Instagramia hyödyntäen? Näytä ne iDiD-sisällössä helposti html-elementin avulla!

Uuden iDiD-Instagram Connectorin avulla määrittelet helposti kerralla näytettävien kuvien määrän ja asettelun.

Aloita Instagram Connectorin käyttöönotto osoitteessa https://instagram.idid.fi

Instagram Connectorin käyttöönotto

1. Napsauta Instagram login yhdistääksesi Instagram-tilisi iDiDiin.
  2. Kirjaudu sisään Instagram-tunnuksellasi ja salasanallasi ja hyväksy tietojen jakaminen.

Instagram Connectorin käyttö

1. Aseta kuvien määrä, jonka haluat näyttää
  2. Kuvien rotaatiolla voit kääntää kuvia vinoon. Jos rotaatio on 0, kuvat näytetään suorissa riveissä.
  3. Kopioi osoite kentästä. Voit myös esikatsella kuvien esittämistapaa napsauttamalla Hae kuvasyöte (avautuu uuteen välilehteen).
  4. Uudella välilehdellä voit halutessasi vielä muuttaa kuvien määrää ja rotaatiota muokkaamalla osoiterivillä olevaa URLia. (count=1&mix=3 jossa count = kuvien lukumäärä ja mix = rotaatio)

HUOM! Instagramin palvelimella tehdyistä rajapintamuutoksista johtuen aihetunnisteella hakeminen ei ole tällä hetkellä mahdollista. Tutkimme mahdollisuuksia saada aihetunnisteella tapahtuva haku uudelleen käytettäväksi. (Jos taas haluat näyttää Instagram-aineistona tietyllä aihetunnisteella eli hashtagilla (#) merkittyjä kuvia, kirjoita haluamasi tunniste kohtaan Tag ja kopioi sitten osoite alemmasta kentästä. Samoin voit esikatsella aihetunnisteen kuvia napsauttamalla Hae #[tagisi] kuvat (avautuu uuteen välilehteen).

Instagram-syötteen lisääminen iDiD-sisältöön

1. Luo iDiD-hallinnassa uusi sisältö, jossa haluat näyttää kuvat. Luo tai valitse html-elementti.
  2. Kopioi kuvasyötteen URL-osoite Instagram Connectorista ja liitä se html-elementin osoitekenttään.
    • Huom. Aineistossa on läpinäkyvä tausta. Laita sen taakse haluamasi taustakuva. Kuvat asemoituivat automaattisesti: Pystynäytölle päällekkäin, vaakanäytölle vierekkäin. Kun muutat elementin kokoa, kuvat skaalataan oikeaan kokoon automaattisesti.

3. Julkaise sisältö napsauttamalla vihreää.

Valmista!