HSL-aikatauluelementti esittää bussien pysäkkikohtaiset aikataulut

Voit helposti lisätä sisältöösi automaattisesti päivittyvät Helsingin seudun liikenteen bussiaikataulut omien pysäkkiesi mukaisesti. Bussiaikataulussa näkyy määrittelemäsi pysäkin kautta kulkevat linjat ja niiden seuraavaa lähtöaika pysäkiltä.

Pysäkkiaikataulu luodaan html-elementin avulla, jota varten tarvitset aikatauluelementin URL-osoitteen.

HSL-aikataulujen perusosoite:

http://idid.fi/extra/traffic/hsl/

Täydennä perusosa lisäämällä sen perään ristikkomerkki (#) ja pysäkin tunniste, esimerkiksi #4520236.

Esimerkiksi osoite Aviapoliksen pysäkkiaikatauluja varten näyttää seuraavalta:

http://idid.fi/extra/hsl/#4520236

Löydät pysäkkikohtaisen tunnisteen, kun haet ja valitset haluamasi pysäkin HSL:n Reittioppaasta (avautuu uuteen välilehteen). Tunniste on osoitekentässä olevan osoitteen loppuosan numerosarja.

Lisää pysäkkikohtaiset aikataulutiedot iDiD-sisältöösi seuraavasti:

1. Luo uusi sisältö, jossa haluat näyttää aikataulutiedot. Luo tai valitse html-elementti.
  2. Kopioi elementin URL-valikkoon muokkaamasi pysäkkikohtainen osoite.