Halutko tietää, miltä luomasi sisällöt näyttävät ajastuksineen ja siirtymätehosteineen infonäytöillä? Nyt voit esikatsella luomiasi sisältöjä helposti suoraan selaimessasi.

Varmista hallinnassa vasemmalla olevasta valikosta, että olet Sisältö-näkymässä. Ajastettujen sisältöjen yläpuolella on sininen teksti Esikatsele toistin. Avaa esikatselu napsauttamalla tekstiä.

Esikatselu avautuu uuteen välilehteen selaimessa. Esikatselussa näytetään vain sisällöt, jotka näkyvät infonäytöillä asetusten mukaan katseluhetkellä.

Esikatselussa näkyvät kaikki sisällöt, jotka on ajastettu näkymään katseluhetkellä siirtymätehosteineen. Lisäksi alakulmassa näkyy värillisiä palloja, jotka kertovat mm. laitteen verkkoyhteyden tilasta.

Huomaathan, että selaimen esikatselussa sisällön reunoihin voi jäädä mustaa tyhjää tilaa, sillä selainikkunan kuvasuhde ei välttämättä vastaa infonäytölle asetettua resoluutiota. Tämä ei kuitenkaan vaikuta infonäytön näkymään.

Esikatselu on kätettävissä ainoastaan esikatselua varten. CSS-injektiot ja hätätilailmoitus eivät näy esikatselussa.