Haluatko esittää infonäytölläsi lounasaikaan pelkät ruokalistat? Onko luvassa tapahtuma, jonka aikana muu kuin siihen liittyvä sisältö pitäisi keskeyttää?

Prioriteettitoiminnon avulla voit antaa sisällöille ensisijaisen esitysoikeuden, jolloin muiden kuin prioriteettisisältöjen esittäminen keskeytetään väliaikaisesti. Voit asettaa useita sisältöjä prioriteettisisällöiksi, jolloin kaikki valitut sisällöt näytetään niiden esitysasetusten mukaan.

Prioriteettiominaisuus on käytössä sisällön omien ajastusten mukaisesti eli se ohittaa muut sisällöt vain silloin, kun sitä esitetään sen omien ajastusten mukaan. Silloin, kun prioriteettisisältöä ei aikataulun mukaan esitetä, kaikkien sisältöjen ajastukset toimivat normaalisti. Prioriteettiominaisuus on käytössä siihen asti, että se otetaan pois päältä.

Ota Priority-ominaisuus käyttöön napsauttamalla sisällön vasemmassa reunassa olevaa huutomerkkiä.

blob1478158392004.png  blob1478158399435.png

Kun prioriteetti-ominaisuus on aktivoitu, sisällön tietoruudun väri muuttuu keltaiseksi ja prioriteetista kertovan huutomerkin tausta näkyy punaisena.

Voit poistaa prioriteetin käytöstä napsauttamalla huutomerkkiä uudestaan.

Voit asettaa prioriteetti-ominaisuuden käyttöön jo sisältöä luodessasi valitsemalla prioriteetin nimikentän alta valitsemalla prioriteettitasoksi Korkea. Näin luomasi sisältö näytetään ilman muita sisältöjä heti, kun sen esitysajankohta alkaa.

Tutustu myös artikkeleihin Uuden sisällön luominen

ja Sisällön muokkaaminen