LG:n WebOS 3.0 -käyttöjärjestemällä varustettuihin näyttöihin voidaan asentaa iDiD-toistinohjelma verkosta.

Asennus

1. Paina  SETTINGS  ja valitse aukeavasta valikosta  All Settings  (kolme palloa).
  2. Valitse  General  ja aukeavasta valikosta  Timers .
  3. Aseta  On Timer  ja  Off Timer  tilaan Off.
  4. Pidä  SETTINGS  nappia pohjassa kunnes oikeaan yläkulmaan ilmestyy tyhjä ilmoitus.
  5. Paina  8   0   8   0  ja sen jälkeen  OK .
  6. Aukeavasta valikosta valitse  Application Launch Mode  ja aseta se tilaan Local.
  7. Valitse  Fully Qualified Domain Name  ja aseta se tilaan On.
  8. Kirjoita  Fully Qualified Domain Name  alla olevaan kenttään http://webos.idid2.fi/application/com.lg.app.signage.ipk
    • Kytke tarvittaessa näyttöön näppäimistö. Huomaa, että näppäimistön asetuksissa käytetään kieliasetusta en-US.
  9. Valitse  Application Type:  IPK  ja paina  OK
  10. Valitse  Local Application Upgrade   REMOTE  ja paina  OK .
  11. Valitse aukeavasta menusta  CONFIRM .
  12. Kun näytölle tulee teksti  COMPLETE  käynnistä laite uudestaan.

Rekisteröinti

• Ensimmäisellä käyttökerralla näytölle tulee näkyviin rekisteröintikoodi. Välitä koodi iDiD-tukeen (support@idid.fi) tai rekisteröi toistin itse, mikäli sinulla on rekisteröintiin oikeuttavat tunnukset.

Rajoitukset

• Ohjelmaversio ei tue css-injektointia.
  • Videot ja html-sisällöt eivät pyöri näytön ollessa offline.
  • Videot tulee tuoda näkyviin vain suoria leikkauksia käyttäen.
  • Sisällöissä tulee huomioida laitteiston muistin, prosessorin ja tallennustilan kapasiteetti.