LG:n WebOS 3.0 -käyttöjärjestemällä varustettuihin näyttöihin voidaan asentaa iDiD-toistinohjelma verkosta.

Asennus

1. Paina Settings ja valitse aukeavasta valikosta All Settings (kolme palloa).
  2. Valitse General ja aukeavasta valikosta Timers.
  3. Aseta On Timer ja Off Timer tilaan Off.
  4. Pidä Settings-painiketta pohjassa, kunnes oikeaan yläkulmaan ilmestyy tyhjä ilmoitus.
  5. Paina 8 0 8 0 ja sen jälkeen OK.
    • Huomaa, että näppäilemäsi numerot eivät tule näkyviin näytölle.
  6. Aukeavasta valikosta valitse Application Launch Mode ja aseta se tilaan Local.
  7. Valitse Fully Qualified Domain Name ja aseta se tilaan On.
  8. Kirjoita Fully Qualified Domain Name -valikon alla olevaan kenttään http://webos.idid2.fi/application/com.lg.app.signage.ipk
    • Kytke tarvittaessa näyttöön näppäimistö. Huomaa, että näppäimistön asetuksissa käytetään kieliasetusta en-US.
  9. Valitse Application Type: IPK ja paina OK.
  10. Valitse Local Application Upgrade, REMOTE ja paina OK.
  11. Valitse aukeavasta menusta CONFIRM.
  12. Kun näytölle tulee teksti COMPLETE, käynnistä laite uudestaan.

Rekisteröinti

• Ensimmäisellä käyttökerralla näytölle tulee näkyviin rekisteröintikoodi. Välitä koodi iDiD-tukeen (support@idid.fi) tai rekisteröi toistin itse, mikäli sinulla on rekisteröintiin oikeuttavat tunnukset.

Rajoitukset

• Ohjelmaversio ei tue css-injektointia.
  • Videot ja html-sisällöt eivät pyöri näytön ollessa offline.
  • Videot tulee tuoda näkyviin vain suoria leikkauksia käyttäen.
  • Sisällöissä tulee huomioida laitteiston muistin, prosessorin ja tallennustilan kapasiteetti.