Tuo kaikille yhteinen tai tilan oma kalenteri esiin infonäytöllä Exchange connectorin avulla. Näytä päivän, viikon tai koko kuukauden tapahtumat ja tee kalenterista omannäköisesi helposti.

Kalenterinäkymä talentsin omalla teemalla, alla taustakuva

Kalenterinäkymä lisätään sisältöön html-elementtinä. Sitä varten tarvitset URL-osoitteen, jolla ohjataan haluamasi kalenterinäkymä elementtiin.

Aloita siirtymällä connectoriin osoitteessa exchange.idid.fi (avautuu uuteen välilehteen).

Jos käytät Exchange connectoria ensimmäistä kertaa, rekisteröidy kalenterin Exchange- tai Office365-tunnuksella. Saat sähköpostiisi tästä vahvistuksen, jossa on mukana myös asiakastunnuksesi. Myöhemmillä kirjautumiskerroilla voit käyttää asiakastunnusta kirjautumiseen.

Kun olet rekisteröitynyt tai kirjautunut sisään, pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan kalenterinäkymää.

Näkymä-pudotusvalikosta voit valita, näytetäänkö kalenterissa kuluvan päivän, viikon vai koko kuukauden tapahtumat. Jos valitset loppupäivä tai loppuviikko, näytetään kalenterissa vain tulevat tapahtumat ja menneet jätetään näyttämättä. Lisäksi valittavissa on

• Lista: Ainoastaan tapahtumat aikatauluineen näytetään luettelokohteina.
  • Näkymä: Myös tapahtumattomat päivät esitetään, tapahtumat esitetään luetteloina ajankohtineen.
  • Agenda: Kaikki päivät kellonaikoineen näytetään, tapahtumat esitetään kellonaikojen mukaisilla paikoillaan.

Teema-pudotusvalikosta voit valita kalenterin ulkoasun.

Valinnat päivitetään välittömästi ja kalenteri näytetään esikatseluna valikon alla. Voit myös napsauttaa Avaa kalenteri nähdäkseni kalenterin koko sivun kokoisena uudessa välilehdessä.

Kun olet tehnyt valinnat, kopioi URL-osoite valikon alaosan kentästä. Liitä se iDiD-hallinnan sisältöeditorissa html-elementtiin vasemman valikon URL-kentässä.

Kalenterinäkymä on läpikuultava, joten voit käyttää sen alla haluamiasi taustakuvia, mikäli haluat personalisoida kalenterisisällön ulkonäköä enemmän.