Tuo organisaatiosi sisäinen viestintä Yammerista infonäytöillesi automaattisesti Yammer Connectorin avulla. Connectorilla voit esittää haluamasi syötteen Yammerista sekä määritellä esimerkiksi näytettävien viestien määrä.

Aloita Connectorin käyttöönotto osoitteessa https://yammer.idid.fi/

Siirry kirjautumiseen ja kirjaudu normaalisti sen tilin Yammer-, Office365- tai yrityskäyttäjän tunnuksilla, jonka merkintöjä haluat jakaa näytöllä.

Jos käytät kirjautumiseen Office365-tunnuksia, sivu ohjautuu automaattisesti Office365:n kirjautumissivulle.

Jos olet jo kirjautuneena Yammeriin selaimellasi, siirryt suoraan kirjautumisvaiheen ohitse hyväksymään Yammer-tilin yhdistämisen.

Huom. Mikäli mikäli haluat luoda iDiD-käyttöä varten yritykselle oman Yammer-tilin, kirjaudu ensin ulos omalta Yammer/Office365-tililtäsi tai tee uusi rekisteröityminen selaimen yksityistilassa. Jos luot uuden käyttäjän infonäyttöjä varten, suosittelemme luomaan käyttäjän siten, että tilin salasanaa ei tarvitse vaihtaa tietyin aikavälein. Mikäli iDiD-käyttöön Yammer- Office365-tunnuksen salasana vaihdetaan, Yammer-yhteys täytyy avata uudelleen.

Kun olet kirjautuneena sisään, sinun täytyy hyväksyä Yammer-tilisi yhdistäminen iDiDiin. Hyväksy yhteys napsauttamalla Allow ruudun oikeassa alareunassa.

Kun tilit on yhdistetty, pääset muokkaamaan infonäytöllä esitettävän Yammer-syötteen tietoja.

Valitse näytettävien viestin aika, kuvien esitysaika sekunteina sekä ruutujen määrä kullekin syötteelle. Kun olet valmis, napsauta Tallenna.

Kopioi URL-osoite ja liitä se iDiD-hallinnassa html-elementin URL-kenttään.

Tallenna lopuksi luomasi sisältö. Valmista!