Tuo organisaatiosi sisäinen viestintä Yammerista infonäytöillesi automaattisesti Yammer Connectorin avulla. Connectorilla voit esittää haluamasi syötteen Yammerista sekä määritellä esimerkiksi näytettävien viestien määrä.

Aloita Connectorin käyttöönotto osoitteessa https://yammer.idid.fi/

Yammer Connectorin käyttöönotto

Siirry kirjautumiseen ja kirjaudu normaalisti sen tilin Yammer-, Office365- tai yrityskäyttäjän tunnuksilla, jonka merkintöjä haluat jakaa näytöllä.

Jos käytät kirjautumiseen Office365-tunnuksia, sivu ohjautuu automaattisesti Office365:n kirjautumissivulle.

Jos olet jo kirjautuneena Yammeriin selaimellasi, siirryt suoraan kirjautumisvaiheen ohitse hyväksymään Yammer-tilin yhdistämisen.

• Huom. Mikäli mikäli haluat luoda iDiD-käyttöä varten yritykselle oman Yammer-tilin, kirjaudu ensin ulos omalta Yammer/Office365-tililtäsi tai tee uusi rekisteröityminen selaimen yksityistilassa. Jos luot uuden käyttäjän infonäyttöjä varten, suosittelemme luomaan käyttäjän siten, että tilin salasanaa ei tarvitse vaihtaa tietyin aikavälein. Mikäli iDiD-käyttöön Yammer- Office365-tunnuksen salasana vaihdetaan, Yammer-yhteys täytyy avata uudelleen.

Kun olet kirjautuneena sisään, sinun täytyy hyväksyä Yammer-tilisi yhdistäminen iDiDiin. Hyväksy yhteys napsauttamalla Allow ruudun oikeassa alareunassa.

Kun tilit on yhdistetty, pääset muokkaamaan infonäytöllä esitettävän Yammer-syötteen tietoja.

Yammer Connectorin käyttö

Määrittele Yammer-syötteessä esitettävät asiat valikon avulla ja kopioi lopuksi syötteen osoite kentästä ja liitä se html-elementtisi URL-kenttään. Tehdessäsi määrittelyitä näet muutokset reaaliajassa valikon alla olevasta esikatselusta.

Aloita valitsemalla pudotusvalikosta Yammerin ryhmä, jonka viestejä haluat julkaista.

Valitse näkymä, jollaisena ryhmän viestit näytetään:

• Diaesitys - Slides: Viestit esitetään näytöllä yksi kerrallaan liukumina.
  • Lista - List: Viestit esitetään allekkain listana.
  • Laatat - Tiles: Viestit esitetään näytöllä vaihtuvina laattoina.
    • Valitse kerralla näytettävien laattojen määrä. Kerrallaan näytössä voidaan näyttää korkeintaan kuusi laattaa.

Teema-pudotusvalikosta voit valita kalenterin ulkoasun.

Viestien määrä -valikossa voit määritellä, kuinka monta viimeisintä viestiä Connectorilla näytetään.

Viestin esitysaika -valikossa voit määritellä, kuinka kauan yksittäistä viestiä näytetään.

Jos valitset näkymäksi Laatat - Tiles, valikkoon avautuu kaksi ylimääräistä kenttää.

Ruutujen määrä -kentässä voit määritellä, kuinka monta tekstilaattaa näytetään kerrallaan.

• Jos ruutujen määrä on pienempi kuin viestien määrä, osa laatoista vaihtuu esittämisen aikana.

Kierto-kentässä voit määritellä, näytetäänkö laatat suorissa riveissä vai kallellaan. Laatat ovat suorissa riveissä, kun kierto on 0 ja kallistuvat sitä enemmän, mitä isompi numeroarvo on.

Tekemäsi valinnat päivitetään välittömästi ja syöte näytetään esikatseluna valikon alla. Voit myös napsauttaa Avaa keskustelu nähdäksesi näkymän koko sivun kokoisena uudessa välilehdessä.

Yammer-syötteen lisääminen iDiD-sisältöön

1. Luo uusi sisältö, jossa haluat näyttää Yammer-viestejä. Luo tai valitse html-elementti.
  2. Kopioi syötteen URL-osoite esikatseluikkunan osoiteriviltä ja liitä se html-elementin osoitekenttään.

Tallenna lopuksi luomasi sisältö. Valmista!