Tuo organisaatiosi sisäinen viestintä Yammerista infonäytöillesi automaattisesti Yammer Connectorin avulla. Connectorilla voit esittää haluamasi syötteen Yammerista sekä määritellä esimerkiksi näytettävien viestien määrä.

Aloita Connectorin käyttöönotto osoitteessa https://yammer.idid.fi/

Siirry kirjautumiseen ja kirjaudu normaalisti sen tilin Yammer-, Office365- tai yrityskäyttäjän tunnuksilla, jonka merkintöjä haluat jakaa näytöllä.

Jos käytät kirjautumiseen Office365-tunnuksia, sivu ohjautuu automaattisesti Office365:n kirjautumissivulle.

Jos olet jo kirjautuneena Yammeriin selaimellasi, siirryt suoraan kirjautumisvaiheen ohitse hyväksymään Yammer-tilin yhdistämisen.

Huom. Mikäli mikäli haluat luoda iDiD-käyttöä varten yritykselle oman Yammer-tilin, kirjaudu ensin ulos omalta Yammer/Office365-tililtäsi tai tee uusi rekisteröityminen selaimen yksityistilassa. Jos luot uuden käyttäjän infonäyttöjä varten, suosittelemme luomaan käyttäjän siten, että tilin salasanaa ei tarvitse vaihtaa tietyin aikavälein. Mikäli iDiD-käyttöön Yammer- Office365-tunnuksen salasana vaihdetaan, Yammer-yhteys täytyy avata uudelleen.

Kun olet kirjautuneena sisään, sinun täytyy hyväksyä Yammer-tilisi yhdistäminen iDiDiin. Hyväksy yhteys napsauttamalla Allow ruudun oikeassa alareunassa.

Kun tilit on yhdistetty, pääset muokkaamaan infonäytöllä esitettävän Yammer-syötteen tietoja.

Hallinnassa näytetään tilisi eri ryhmät. Voit määrittää kullekin ryhmälle oman esitystavan.

Connectorissa on käytettävissä kolme esitystapaa.

• Lista: Viestit esitetään allekkain listana.
    • Valitse listalla näytettävien viestien määrä.
  • Esitys (slider): Viestit esitetään yksi kerrallaan liukumina.
    • Valitse yksittäisen viestin esitysaika sekunteina.
  • Ruudut: Viestit esitetään näytöllä vaihtuvina ruutuina.
    • Valitse kerralla näytettävien ruutujen määrä. Kerrallaan näytössä voidaan näyttää korkeintaan kuusi ruutua.

1. Valitse esitystapa haluamasi ryhmän viesteille esitystapa ja muuta tarvittaessa esitystavan määrettä, kuten viestien määrää tai esitysaikaa.
  2. Hae syötteen URL-osoite painamalla haluamasi esitystavan perässä linkkiä Hae lista / Hae esitys / Hae ruudut valitsemastasi esitystavasta riippuen.
    • Esitystapa avautuu esikatseluna uuteen välilehteen.
  3. Kopioi URL-osoite ja liitä se iDiD-hallinnassa html-elementin URL-kenttään.

Tallenna lopuksi luomasi sisältö. Valmista!