Sisäänkirjautuminen

Jotta infonäyttöjä hallinta onnistuisi milloin ja mistä tahansa, iDiD-sisällönhallinta tapahtuu verkkoselaimen kautta sisällönhallintasivulla. Voit käyttää hallintaa millä tahansa internetyhteydellä varustetulla laitteella.

Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme iDiD-hallintasivuston käyttöön Google Chrome -selainta. Hallintaa voi kuitenkin käyttää myös muilla yleisimmillä selaimilla. Jos kohtaat yllättäviä ongelmia toiminnallisuuksissa, kokeile toimintoja uudelleen Google Chrome -selaimella.

Kirjaudu hallintaan osoitteessa idid.fi/manager

Käyttäjätunnuksenasi toimii sähköpostiosoite, jolle iDiD-tunnus on luotu, esim. etunimi.sukunimi@yrityksesi.fi.

Unohtunut salasana

Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää linkkiä, jonka avulla voit asettaa uuden salasanan:

1. Paina Unohditko salasanasi? -linkkiä kenttien alla.
  2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja paina Lähetä ohjeet.
    • Rekisteröitymissähköpostiisi lähetetään linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.
  3. Kirjoita uusi salasana ja paina Vaihda salasana.
    • Sivu uudelleenohjataan takaisin kirjautumissivulle ja voit kirjautua sisään normaalisti uutta salasanaasi käyttäen.

Uloskirjautuminen

Kirjautumisesi hallintaan säilytetään muistissa, joten istuntosi ei keskeydy, vaikka sulkisit vahingossa välilehden tai ikkunan, jossa hallintasivusto on auki. Tietoturvan vuoksi muista kuitenkin lopettaa istunto kirjautumalla ulos, kun olet tehnyt haluamasi muutokset hallinnassa. Kirjaudu ulos hallinnasta napsauttamalla uloskirjautumispainiketta ruudun oikeassa yläkulmassa.

Aloita käyttö tutustumalla hallintaan