Timmi Connectorin avulla voit esittää TIMMI-tilavarausjärjestelmään tehdyt varaustiedot infonäytöilläsi automaattisesti kädenkäänteessä. Connectorilla voit esittää haluamiesi huoneiden varaustiedot erikseen tai kaikkien tilojen varaustiedot kootusti yhtenä listana.

Aloita TIMMI Connectorin käyttöönotto osoitteessa https://timmi.idid.fi/

Jos käytät Timmi Connectoria ensimmäistä kertaa, rekisteröidy ensin palveluun. Täytä

• Käyttäjänumero: Timmin käyttäjänumero, jolla on oikeus lukea Timmin huonetietoja.
  • Timmin url: Lisää vain domain, josta Timmi löytyy, esimerkiksi [https://] timmi.tampere.fi [/WebTimmi/]
  • Sähköposti: Tähän osoitteeseen lähetetään Timmi-liittymän asiakastunnus (cid) muistutukseksi eikä sitä käytetä muihin tarkoituksiin.

Napsauta lopuksi Rekisteröidy.

Jos haluat myöhemmin tehdä muutoksia, voit kirjautua sisään käyttämällä sähköpostitse lähetettävää Asiakastunnusta (cid) ylemmässä kentässä ja napsauttamalla Kirjaudu.

Kun olet rekisteröitynyt tai kirjautunut sisään, pääset määrittelemään jaettavan Timmi-sisällön ulkoasun sekä sen, minkä huoneiden tiedot näytöllä esitetään.

Määrittele syötteessä esitettävät asiat valikon avulla ja kopioi lopuksi syötteen osoite kentästä ja liitä se html-elementtisi URL-kenttään. Tehdessäsi määrittelyitä näet muutokset reaaliajassa valikon alla olevasta esikatselusta.

Asettelu: Valitse pudotusvalikosta tapa, jolla haluat esittää Timmin aikataulut

• Yksi kalenteri: Näyttää nimensä mukaisesti vain yhden kalenterin valitusta yksittäisestä tilasta.
  • Laatat: Kunkin kalenterin tiedot esitetään nelikulmaisina laattoina, jotka sovitetaan elementin kokoon ja skaalataan automaattisesti.
  • Listat: Lista näyttää jokaisen tilan kalenterin omana listanaan. Listan pituus vaihtuu tapahtumien määrän mukaan.
  • Yhdistelmälista: Näyttää kaikkien määriteltyjen tilojen tapahtumat yhtenä listana.

Tilat: Määrittele tilat, joiden tiedot haluat esittää näytöllä. Määrittelyyn käytetään tilojen Timmissä määriteltyjä numerotunnisteita ja useat tilat erotetaan toisistaan pilkulla, esimerkiksi 3, 5, 8.

Huom. Jos valitsit asetteluksi Yksi kalenteri, et voi määritellä enempää kuin yhden tilan.

Näkymä: Valitse tapa, jolla tapahtumat esitetään. Näkymävaihtoehdot ovat asettelukohtaisia eikä kaikkia näkymiä ole valittavissa jokaisella asettelulla.

• Päivälista: Näyttää päivän tapahtumat kellonaikoineen erillisinä luettelokohteina.
  • Päivänäkymä: Näyttää tiiviimpänä listana päivän tapahtumat sekä lisäksi viikkonumeron.
  • Päiväagenda: Näyttää koko päivän kalenterisivun, johon on merkitty tapahtumat oikeisiin ajankohtiin.
  • Loppupäivä: Näyttää ainoastaan tulevat tapahtumat.

Teema: Määrittele kalenterin ulkoasu valitsemalla pudotusvalikosta teema. Näet eri teemat esikatselussa reaaliajassa.

Valinnat päivitetään välittömästi ja kalenteri näytetään esikatseluna valikon alla. Voit myös napsauttaa Avaa kalenteri nähdäksesi kalenterin koko sivun kokoisena uudessa välilehdessä.

Kun olet tehnyt valinnat, kopioi URL-osoite valikon alaosan kentästä. Liitä se sisältöeditorissa html-elementin URL-kenttään.