Aamulehden uutissyöte on muotoiltu valmiiksi näytöillä käytettäväksi html-elementiksi joko pysty- tai vaakanäytöillä.

HUOM! Ottaessasi Aamulehden uutissyötteen käyttöön iDiD-näytöilläsi lähetäthän siitä vapaamuotoisen ilmoituksen sähköpostitse tukeemme osoitteella support@idid.fi.

Ota uutiselementti käyttöösi lisäämällä sisältöeditorissa html-elementin URL-kenttään uutisosoite haluamillasi muutoksilla.

Uutisten perusosoite:
https://aamulehti.idid.fi

Uutiset voidaan esittää joko vaihtuvina uutisina kuten yllä olevassa esimerkissä tai otsikkolistauksena.

Vaihtuvat uutiset saat esitettyä osoitteella

https://aamulehti.idid.fi/

Otsikkolistaus toimii puolestaan osoitteella

https://aamulehti.idid.fi/list/

Lisäksi voit vaihtaa näytettävien uutisten tai otsikoiden määrää sekä uutisten vaihtoväliä tai otsikkolistan vieritysnopeutta valinnaisten parametrien avulla.

URL-osoitteeseen lisättävinä parametreinä ne ovat seuraavat:

count=5 – näytettävien uutisten määrä

interval=5 – uutisten vaihtoväli tai listan vieritysnopeus

Saat parametrit käyttöön lisäämällä uutissyötteen osoitteen perään ensin ? ja sitten parametri(e)n tiedot &-merkillä eroteltuna. Esimerkiksi

https://aamulehti.idid.fi/?count=10&interval=3

Voit määrittää myös vain toisen parametreistä.