Aamulehden uutissyöte on muotoiltu valmiiksi näytöillä käytettäväksi html-elementiksi joko pysty- tai vaakanäytöillä.

Huom. Ottaessasi Aamulehden uutissyötteen käyttöön iDiD-näytöilläsi lähetäthän siitä vapaamuotoisen ilmoituksen sähköpostitse tukeemme osoitteella support@idid.fi.

Uutisten perusosoite
https://aamulehti.idid.fi

Uutiset voidaan esittää joko vaihtuvina uutisina kuten yllä olevassa esimerkissä tai otsikkolistauksena.

Vaihtuvat uutiset:

https://aamulehti.idid.fi/

Otsikkolistaus:

https://aamulehti.idid.fi/list/

Lisäksi voit vaihtaa näytettävien uutisten tai otsikoiden määrää sekä uutisten vaihtoväliä tai otsikkolistan vieritysnopeutta valinnaisten parametrien avulla.

URL-osoitteeseen lisättävinä parametreinä ne ovat seuraavat:

count – näytettävien uutisten määrä

interval– uutisten vaihtoväli tai listan vieritysnopeus

Saat parametrit käyttöön lisäämällä uutissyötteen osoitteen perään ensin ? ja sitten parametri(e)n tiedot &-merkillä eroteltuna. Esimerkiksi

https://aamulehti.idid.fi/?count=10&interval=3

Voit määrittää myös vain toisen parametreistä.

Uutissyötteen lisääminen sisältöön

1. Lisää sisältöön html-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä syötteen muokattu osoite URL elementin URL-kenttään.
  3. Muista lopuksi tallentaa sisältö.

Valmista!