Kun tarkastelet sisältönäkymää, saattaa näkymän yläreunassa olla esillä toinen tai molemmat saatavilla olevista toimintapainikkeista, hätätila-, ja kosketusnäyttöpainike. Hallinnoimillasi tasoilla ei kuitenkaan ole välttämättä lainkaan käytössä toimintapainikkeita.

Hätätila

Hätätilatoiminto on tarkoitettu nopeaan viestintään esimerkiksi hätätilanteissa. Kun hätätila on päällä, kaikkien nykyisen sekä alempien tasojen näyttöjen normaalit sisältöesitykset keskeytyvät ja punaisille ruuduille päivitetään hätäviestiksi kirjoittamasi teksti lähes reaaliajassa. Hätätila päivitetään ruuduille pienellä viiveellä, jotta vahinkopainalluksen sattuessa ehdit vielä sulkea sen ennen kuin se päivittyy infonäytöillesi.

Käyttääksesi hätätilaa napsauta Hätätila-painiketta. Näytölle avautuu ruutu, jossa on kenttä viestillesi. Kirjoita viesti ja paina kentän yllä Aseta hätätila PÄÄLLE.

Huom. Hätätilan ollessa käytössä et voi käyttää hallintasivuston muita ominaisuuksia. Täten hätätila ei voi myöskään jäädä päälle vahingossa.

Pääset pois hätätilasta, kun painat viestikentän yllä Aseta hätätila POIS PÄÄLTÄ -painiketta.

Kosketusnäyttö

Kosketusnäyttöpainike on olemassa kosketusnäyttöominaisuuden aktivointia varten. Käyttääksesi iDiDin kosketusnäyttöominaisuutta infonäytön täytyy olla varustettu kosketusnäyttövalmiudella.

1. Ottaaksesi kosketusnäyttöominaisuuden käyttöön paina Kosketustila-painiketta.
  2. Valitse kosketustilavalikossa Enabled-pudotusvalikossa asetus On
  3. Kirjoita tai liitä näytöllä esitettävän verkkosivuston osoite URL-kenttään. Aseta sitten aika, jonka jälkeen näyttö palaa esittämään sisältöjä normaalisti kosketuksen jälkeen.
  4. Paina lopuksi Tallenna.

Mikäli infonäytössä ei ole kosketusnäyttövalmiutta, kosketusnäyttöpainikkeen aktivointi ei vaikuta sisällön esittämiseen.

Saat kosketusnäyttöominaisuuden pois käytöstä vaihtamalla Enabled-valikosta tilaksi Off.

Painike näkyy vihreänä, kun kosketusnäyttöominaisuus on käytössä.

Tutustu artikkeleihin Uuden sisällön luominen tai

Sisällön muokkaaminen