1. Formatoi usb-tikku fat-muotoiseksi
    • Huom! Formatointi poistaa kaikki tikulla olevat tiedostot.
  2. Liitä tikku televisioon. TV luo automaattisesti tikulle oikean kansiorakenteen.
  3. Aseta liitteenä oleva tiedosto tikulle kansioon procentric/scap/application/content/.
  4. Muuta tiedostoon verkonNimi tilalle verkon nimi, salasana tilalle verkon salasana.
  5. Liitä usb-tikku televisioon ja käynnistä laite uudelleen.
    • Noin 3 minuutin päästä laite yhdistyy automaattisesti wifi-verkkoon.