Sisällönmuokkaajana voit vaihtaa elementtiin videon ja ladata hallintaan uusia videoita. Videoelementin koko ja sijainti on määritelty ennalta käyttämääsi malliin. Voit käyttää lähes mitä tahansa yleisistä videoformaateista, sillä ne muunnetaan palvelimella automaattisesti oikeaan muotoon.

Valitse videoelementti napsauttamalla videota sisällössä tai sen nimeä elementtivalikossa.

Valitse video siirtymällä elementtivalikossa alaspäin ja painamalla Vaihda videota -painiketta.

Valitse mediakirjastosta haluamasi video. Mikäli valitsemasi video on erikokoinen tai kuvasuhteeltaan erilainen kuin videoelementti, se sovitetaan elementtiin automaattisesti. Videoista ei leikata tai rajata osia pois vaan ne pienennetään siten, että ne sopivat elementtiin kokonaisuudessaan. Videoelementin alueet, joita video ei kuvasuhteen vuoksi peitä, näkyvät mustina.

Voit vaihtaa videoelementin nimeä kohdassa Name. Videon nimi toimii elementtien erottamisen helpottamiseksi ja se näkyy ainoastaan sisältöeditorissa.

Voit esikatsella videon kokonaisuudessaan napsauttamalla videoelementin vasempaan alakulmaan ilmestyvää Play-painiketta.

Mikäli käyttämässäsi videossa ja infonäyttökokoonpanossa on mahdollisuus toistaa ääntä, voit muuttaa videon äänenvoimakkuutta valikossa Äänenvoimakkuus.

Valittuasi haluamasi videon napsauta sisällön ulkopuolista harmaata aluetta ja siirry muiden elementtien muokkaamiseen tai tallenna sisältö painamalla vihreäpohjaista oikein-merkkiä.

Tutustu myös artikkeleihin Tiedostot sekä

Elementtien järjestys ja piilottaminen