Asennusta varten tarvitset

• Esiasennetun Philips 32 -näytön, jossa on IGLO-kotelointi ja lukija mukana
  • Virtajohdon sekä verkkokaapelin
  • Asennus-USB:n, jossa on iDiD.apk, keyboard.apk ja keyboarSelector.apk
  • Näppäimistön, jossa on touchpad

Valmistele ensin näyttö kytkemällä johdot paikoilleen ja liittämällä asennus-USB näytön USB-porttiin. Käynnistä näyttö ja odota hetki.

Asennus vaiheittain

Verkkoasetukset

1. Käynnistä näyttö ja valitse  Start .
  2. Valitse  Network Settings : (Yleensä) Ethernet.
  3. Navigoi ruudun oikeaan laitaan ja valitse Next.
  4. Valitse  Network Type : DHCP ja valitse Next.
  5. Kohdassa  Signage Display Settings  valitse Skip.

Ruutuun ilmestyy Setup complete! Valitse Finish.

Perusasetukset

1. Paina kaukosäätimestä  HOME .
  2. Valitse  Settings  ja Advanced Options.
  3. Valitse  Schedule .
    •  Schedule 1 : Valitse kellonajat ja viikonpäivät, jolloin näyttö on käytössä.
    •  Input : Valitse Custom.
  4. Palaa edelliseen valikkoon painamalla kaukosäätimestä  BACK .

Näytön asetukset

1. Paina kaukosäätimestä  HOME .
  2. Paina muutama kerta ylöspäin, kunnes pääse valikossa kohtaan  Configurations 2 .
  3. Paina kaukosäätimellä oikealle ja kolme kertaa ylös, kunnes tulet kohtaan  Rotation .
  4. Paina jälleen oikealle ja valitse Auto Rotate On.
  5. Palaa edelliseen valikkoon painamalla kaukosäätimestä  BACK .
  6. Siirry valikossa kohtaan  Configurations 1 .
  7. Valitse oikealta ensimmäinen kohta  Switch on State  ja valitse Force On.
  8. Palaa edelliseen painamalla vasemmalle ja valitse  Boot on Source  ja valitse Custom.
  9. Sulje valikko painamalla kaukosäätimestä  HOME .

iDiD-sovelluksen, näppäimistön ja näppäimistövalitsimen asennus

Siirry seuraavaksi asetusvalikkoon painamalla kaukosäätimestä  HOME  ja valitse  1   8   8   8  ja odota, kunnes ruudun oikeassa yläkulmassa oleva nelikulmio poistuu näkyvistä.

1. Valitse Apps.

1. Valitse File Manager.

1. Navigoi kohtaan  mnt  ja valitse Open.

1. Navigoi listan loppuun kohtaan  usb_storage  ja valitse Open.

1. Valitse  iDiD.apk  > Open > Install.
  2. Kun asennus on valmis, valitse Open
    • Jos asennus suoritettiin onnistuneesti, näyttöön ilmestyy rekisteröintikoodi.
  3. Palaa edelliseen painamalla kaukosäätimestä  BACK .
  4. Toista sama kohdalle  keyboard.apk  valitsemalla Open > Install > Done.
  5. Toista vielä kohdalle  keyboardSelector.apk  valitsemalla Open > Install.
  6. Kun keyboardSelector.apk on asennettu, valitse Open ja valitse alimpana oleva Setup Input Methods ja OK.

Koska seuraavien vaiheiden teko vaatii näppäimistöä, irrota USB-muisti ja aseta tilalle USB-näppäimistö.

1. Lisää rasti kohtaan  CommitContentSampleIme .

1. Valitse OK.
  2. Paina näppäimistöltä Esc, kunnes olet palannut Apps-valikkoon.

Androidin asetukset

1. Valitse  Settings  >  Signage Display
  2. Valitse alimmaisena oleva  Custom App  > Select App.
  3. Valitse iDiD ja Save.
    • iDiDista on nyt tehty custom app, joka käynnistyy automaattisesti joka kerta koneen käynnistyessä.

Aikavyöhykkeen valinta

1. Palaa Settings-valikkoon painamalla näppäimistöstä Esc kahdesti.
  2. Valitse  Date & time  >  Select time zone  > Helsinki.
  3. Palaa edelliseen valikkoon painamalla näppäimistöstä Esc kerran.

Näppäimistövalintaohjelman pysäyttäminen

1. Valitse  Apps .
  2. Valitse  KeyboardSelector .
  3. Paina Force Stop ja vahvista valinta painamalla OK.
  4. Palaa Apps-valikkoon painamalla näppäimistöstä Esc kolme kertaa.

Lopuksi

1. Valitse  KeyboardSelector .
  2. Valitse  CommitContentSampleIme .
    • Ruutuun ilmestyy teksti Hello World!
  3. Painamalla näppäinyhdistelmää Alt + Tab valitse iDiD.
    • Ruutuun ilmestyy rekisteröintikoodi.
  4. Rekisteröi toistin normaalisti.
  5. Kun rekisteröinti on valmis, irrota näppäimistö USB-portista ja laita lukija paikalleen.
  6. Käynnistä näyttö tarvittaessa uudelleen ja varmista, että näyttö ja lukija toimivat normaalisti.