Kun kirjaudut sisään iDiD-hallintaan, saavut ensimmäiseksi kotinäkymään.

Ylimpänä näytetään sen tason nimi, jolle tunnuksesi on luotu.

Lisäksi näet kotinäkymässä yhdellä silmäyksellä tason viimeaikaiset tapahtumat. Näkymässä voit lisäksi muuttaa tiettyjä tilisi asetuksia.

Muuta hallinnassa käytettävä kieli valitsemalla haluamasi kieli valikosta Kieli. Valitsemasi kieli säilyy samana, vaikka kirjautuisit välillä ulos hallinnasta.

Siirry hierarkiasta toiseen Hyppää tasolle -valikon avulla (ei käytössä kaikilla).

Muuta näkymässä näytettävien historiatietojen määrää valikosta Näytä.

Lisäksi voit muokata kotinäkymässä näytettäviä tietoja tai tarkastella käyttäjätunnuksellasi tehtyjä istuntoja asetuksissa. Muokkaa asetuksia napsauttamalla rataskuvaketta.

Asetukset-sivulla voit valita, näytetäänkö kotinäkymässä tiedot

• milloin olet kirjautunut sisään ja ulos hallinnasta
  • näytöistä, jotka ovat pudonneet verkosta

Lisäksi näet tiedot aiemmista istunnoistasi.

Voit sulkea aiempia istuntoja painamalla Katkaise, jos esimerkiksi epäilet, että joku muu on kirjautunut järjestelmään tunnuksillasi.

Tutustu tasoihin ja periytymiseen tai
Luo uusi sisältö