LG:n WebOS 3.0 -käyttöjärjestemällä varustettuihin näyttöihin voidaan asentaa iDiD-toistinohjelma verkosta.

1. Pidä  SETTINGS  nappia pohjassa kunnes oikeaan yläkulmaan ilmestyy tyhjä ilmoitus.
  2. Paina  8   0   8   0  ja sen jälkeen  OK .
  3. Valitse  REMOTE  ja paina  OK .
  4. Kun näytölle tulee teksti  COMPLETE  käynnistä laite uudestaan.

Rajoitukset

• Ohjelmaversio ei tue css-injektointia.
  • Videot ja html-sisällöt eivät pyöri näytön ollessa offline.
  • Videot tulee tuoda näkyviin vain suoria leikkauksia käyttäen.
  • Sisällöissä tulee huomioida laitteiston muistin, prosessorin ja tallennustilan kapasiteetti.