Jos Android Box -laitteen tai muun Android-toistimen rekisteröinti on päässyt vanhenemaan ja rekisteröintikoodi vaihtuu näytöllä, toistin tulee määritellä ja rekisteröidä uudelleen.

1. Kytke laitteeseen näppäimistö ja hiiri.
  2. Paina alt + tab ja klikkaa tyhjää tilaa vasemalla.
  3. Valitse ruudulta Settings.
  4. Valitse Apps.
  5. Valitse iDiD.
  6. Valitse Clear data ja paina OK.
  7. Palaa kotinäkymään painamalla Esc ja valitse Apps ja sen jälkeen iDiD.
  8. Näytölle tulee ilmoitus "Webpage not available". Odota, kunnes rekisteröintikoodi tulee näkyviin. Älä käynnistä laitetta uudelleen tai katkaise verkkoyhteyttä, kun ilmoitus on näkyvissä.