Lisää päivittäin automaattisesti vaihtuva Päivän sana infonäytöllesi html-elementtinä.

Valmiiksi muotoillun Päivän sanan osoite on:

http://rss.idid.fi/slides/?url=http:%2F%2Fnotes.evl.fi%2Fpaivansana.nsf%2Fps.rss&count=1&interval=5&showTitle=0&showCaption=0&showContent=1&showDate=0&theme=martti

Sanan lisääminen sisältöön

1. Lisää sisältöön html-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä syötteen muokattu osoite URL elementin osoitekenttään.
  3. Muista lopuksi tallentaa sisältö.

Valmis!