Lisää päivittäin automaattisesti vaihtuva Päivän sana infonäytöllesi html-elementtinä.


Valmiiksi muotoillun Päivän sanan osoite on:


https://feeds.idid.fi/paivansana/?count=1&interval=10&url=http:%2F%2Fnotes.evl.fi%2Fpaivansana.nsf%2Fps.rss

Sanan lisääminen sisältöön: 

  1. Lisää sisältöön html-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä muokattu kellon URL elementin URL-kenttään.
  3. Muista tallentaa sisältö. Valmista!


Huom.! Tämän html-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.


Tutustu myös artikkeliin HTML-elementin muokkaus