Lisää päivittäin automaattisesti vaihtuva Päivän sana infonäytöllesi html-elementtinä.


Valmiiksi muotoillun Päivän sanan osoite on:


https://feeds.idid.fi/paivansana/?count=1&interval=10&url=http:%2F%2Fnotes.evl.fi%2Fpaivansana.nsf%2Fps.rss


Sanan lisääminen sisältöön

  1. Lisää sisältöön html-elementti ja muokkaa sen koko ja sijainti haluamasi mukaan.
  2. Kopioi ja liitä syötteen muokattu osoite URL elementin osoitekenttään.
  3. Muista lopuksi tallentaa sisältö.


Valmis!



Huom.! Tämän html-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.


Tutustu myös artikkeleihin Uuden elementin lisääminen

ja Html-elementin muokkaus