Vuodenvaihdelaskuri näyttää retrohenkisenä laskurina, paljonko vuodenvaihteeseen on aikaa.

Lisää tämä osoite iDiDiin html-elementtinä:

https://idid.fi/extra/countdown/newyear/

Laskuri on responsiivinen eli sen koko muuttuu html-elementin mukana ja sitä voi käyttää kuinka leveänä tahansa. Tätä laskuria ei voi toistaiseksi muuttaa muotoiluparametreilla.

Vuodenvaihdelaskurin lisääminen sisältöön:

2. Kopioi ja liitä muokattu kellon URL elementin URL-kenttään.
  3. Muista tallentaa sisältö. Valmista!

Huom.! Tämän html-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Tutustu myös artikkeliin

Uuden elementin lisääminen