Jos organisaatiollasi on ennalta määriteltyjä esitysaikoja kuten kampanjoita, lounasaikatauluja tai viikoittaisia tervehdyksiä, niiden ajastaminen on helppoa ajastusmallien avulla. Käyttämällä ajastusmallia sisältöä luodessa oikeat esitysajat on helppo asettaa nopeasti muutamalla klikkauksella.

Aloita luomalla uusi sisältö tai muokkaamalla olemassa olevan sisällön asetuksia.

Ajastusmallivalikko on sisällön asetuksissa heti siirtymätehosteen ja keston alla. Valitse ajastusmalli pudotusvalikosta.

Ottaessasi valmiin ajastusmallin käyttöön ne ajastuvalikot, joita ei ole määritelty ajastusmallista, poistuvat näkyvistä. Jos ajastusmallissa on esimerkiksi määritelty vain päivämääräväli, voit yhä muokata viikonpäiviä sekä esitysaikoja. Jos taas sekä päivämäärät, viikonpäivät että esitysajat on määritelty ajastusmallissa, niitä koskevia valikkoja ei näytetä asetuksissa.

Valittuasi sopivan ajastusmallin ja täydennettyäsi tarvittaessa asetuksia jatka sisällön luomista normaalisti painamalla Tallenna.

Katso ohje videomuodossa:

Lue lisää uuden sisällön luomisesta tai

Sisällön muokkaamisesta