Voit muokata aiemmin tehtyjä sisältöjä ja ajastaa niitä uudelleen.

Muokkaa ajastusta

Voit siirtyä muokkaamaan sisällön esitysasetuksia kahdella tavalla.

• Painamalla sisällön alla näkyviä esitysaikoja kerran.
  • Aktivoimalla sisältö painamalla sitä kerran ja painamalla ilmestyvässä valikossa Asetukset.

Pääset sisällön esitysasetuksiin, jotka ovat samat kuin uutta sisältöä luodessa.

1. Ylimpänä asetuksissa on taso. Voit vaihtaa tasoa siirtymällä tasovalikossa sille tasolle, jolle haluat sijoittaa sisällön.
  2. Voit nimetä sisällön tai vaihtaa sen nimeä kentässä Nimi. Nimeä käytetään vain hallinnassa sisältöjen erottamisen helpottamiseksi eikä sisältöjen nimiä näytetä infonäytöllä.
  3. Vaihda halutessasi sisällön siirtymätehoste. Siirtymätehoste on tapa, jolla luomasi sisältö vaihtuu näyttöön. Jokaisella tasolla on käytössä sille määritelty oletustehoste, jota käytetään, mikäli et vaihda tehostetta valikosta.
  4. Vaihda sisällön esityskestoa valikossa Kesto. Aseta kesto sekunteina kirjoittamalla se kenttään tai vaihda kesto nuolipainikkeilla.
  5. Jos haluat, että luomasi sisällön esitysaikana ei näytetä muita sisältöjä, käytä Prioriteetti-valikkoa ja aseta prioriteetiksi Korkea. Lue lisää prioriteettiominaisuudesta tästä ohjeartikkelista.
  6. Jos tilillesi on luotu ajastusmalleja, joiden mukaisesti haluat esittää sisällön, valitse malli Ajastusmalli-valikosta. Muussa tapauksessa valitse esitysaika askelten 7-9 mukaisesti. Lue lisää ajastusmallin käyttöönotosta tästä ohjeartikkelista.
  7. Vaihda aloitus- ja lopetuspäivämäärä kirjoittamalla ne kenttiin Aloituspäivämäärä ja Lopetuspäivämäärä. Voit vaihtaa päivämäärää myös nuolinäppäimillä tai kalenterista. Avaa kalenteri painamalla pudotusvalikon nuolta kentän oikeassa reunassa. Voit tyhjentää valinnan painamalla rastia päivämäärän perässä.
  8. Valitse Viikonpäivät. Oletuksena sisältöä esitetään jokaisena viikonpäivänä. Poista päivät, joina et halua esittää sisältöä napsauttamalla rastia viikonpäivän nimen alla.
  9. Valitse lopuksi aikaväli, jona sisältöä esitetään. Määritä aika kirjoittamalla se kenttiin Aloituskellonaika ja Lopetuskellonaika. Voit vaihtaa kellonaikaa myös nuolinäppäimillä.

1. Lopuksi tallenna asetukset napsauttamalla alalaidassa Tallenna.

Muokkaa sisältöä

Voit siirtyä muokkaamaan itse sisältöä kahdella tavalla.

• Tuplaklikkaamalla sisältöä.
  • Aktivoimalla sisältö painamalla sitä kerran ja painamalla ilmestyvässä valikossa Muokkaa.

Siirryt suoraan sisältöeditoriin, jossa voit muokata sisällössa olevia elementtejä. Muokattavia elementtejä ovat

Tallenna tekemäsi muutokset lopuksi painamalla vihreäpohjaista oikein-merkkiä.

Tai poistu tallentamatta muutoksia painamalla punapohjaista rastia.

Tutustu myös artikkeleihin Uuden sisällön luominen

sekä Elementtien järjestys ja piilottaminen