Sisällöt esitetään näytöillä hallinnassa näkyvässä järjestyksessä lukusuunnassa vasemmalta oikealla rivi kerrallaan.

Esityksessä voi näkyä vuorotellen eri tasoilta periytyviä sisältöjä hallinnassa asetetusta järjestyksestä riippuen. Voit vaihtaa sisältöjen järjestystä mieleiseksi.

1. Aloita painamalla Järjestele.

1. Järjestele sisällöt haluamaasi järjestykseen raahaamalla ne haluamaasi kohtaan.
  2. Muista lopuksi poistua järjestelytilasta klikkaamalla hallintanäkymän vaaleanharmaalle pohjalle tai painamalla Lopeta järjestely.

Tutustu myös artikkeleihin Sisältöjen esikatselu sekä

Tasot ja periytyminen