Tässä ohjeessa kuvataan Philips D -sarjan näyttöjen käyttöönotto.

Asennusta varten tarvitset

• Philips D -näytön
  • Virtajohdon sekä verkkokaapelin
  • Usb näppäimistön
  • Näytön kaukosäätimen

Valmistele ensin näyttö kytkemällä johdot paikoilleen ja liittämällä näppäimistö näytön USB-porttiin. Käynnistä näyttö ja odota hetki.

Asennus vaiheittain

Verkkoasetukset

1. Käynnistä näyttö ja valitse Start.
  2. Valitse Network Settings: (Yleensä) Ethernet.
  3. Navigoi ruudun oikeaan laitaan ja valitse Next.
  4. Valitse Network Type: DHCP ja valitse Next.
  5. Kohdassa Signage Display Settings valitse Skip.

Ruutuun ilmestyy Setup complete! Valitse Finish.

Perusasetukset

1. Paina kaukosäätimestä HOME.
  2. Valitse Setttings ja Advanced Options.
  3. Valitse Schedule.
    • Schedule 1: Valitse kellonajat ja viikonpäivät, jolloin näyttö on käytössä.
    • Input: Valitse Custom.
  4. Palaa edelliseen valikkoon painamalla kaukosäätimestä BACK.

Näytön asetukset

1. Paina kaukosäätimestä HOME.
  2. Paina muutaman kerran ylöspäin, kunnes pääset valikossa kohtaan Configurations 2.
  3. Paina kaukosäätimellä oikealle ja kolme kertaa ylös, kunnes tulet kohtaan Rotation.
  4. Paina jälleen oikealle ja valitse Auto Rotate OFF.
  5. Palaa edelliseen valikkoon painamalla kaukosäätimestä BACK.
  6. Siirry valikossa kohtaan Configurations 1.
  7. Valitse oikealta ensimmäinen kohta Switch on State ja valitse Force On.
  8. Palaa edelliseen painamalla vasemmalle ja valitse Boot on Source ja valitse Custom.
  9. Sulje valikko painamalla kaukosäätimestä HOME.

iDiD-sovelluksen asennus

Siirry seuraavaksi asetusvalikkoon painamalla kaukosäätimestä HOME, paina sen jälkeen 1 8 8 8 ja odota, kunnes ruudun oikeassa yläkulmassa oleva nelikulmio poistuu näkyvistä.

1. Valitse Apps.

1. Valitse Chromium ja kirjoita osoitepalkkiin apt.idid.fi/android/ididlight
  2.  Ruudulle ilmestyy Starting download... Palaa kotivalikkoon painamalla kaukosäätimestä BACK ja valitse File Manager.

1. Navigoi kohteeseen Storage/emulated/0/Download.
    • Valitse ididlight.bin > Open > Install.
  1. Kun asennus on valmis, valitse Open
    • Jos asennus suoritettiin onnistuneesti, näyttöön ilmestyy rekisteröintikoodi.
  2. Palaa edelliseen painamalla kaukosäätimestä BACK.

Androidin asetukset

1. Valitse Settings > Signage Display.
  2. Valitse alimmaisena oleva Custom App > Select App.
  3. Valitse iDiD ja Save.
    • iDiDista on nyt tehty custom app, joka käynnistyy automaattisesti joka kerta koneen käynnistyessä.

Androidin asetuksiin pääset painamalla HOME ja 1 8 8 8 ja valitsemalla Settings.

Aikavyöhykkeen valinta

1. Palaa Settings-valikkoon painamalla näppäimistöstä Esc kahdesti.
  2. Valitse Date & Time > Select time zone > Helsinki.
  3. Palaa edelliseen valikkoon painamalla näppäimistöstä Esc kerran.

Rekisteröinti

1. Paina näppäinyhdistelmää Alt + Tab valitse iDiD
    • Ruutuun ilmestyy rekisteröintikoodi.
  2. Rekisteröi toistin normaalisti tai lähetä rekisteröintikoodi ja laitteen sijaintitiedot sähköpostitse osoitteeseen support@idid.fi tai tikettinä tukisivustollamme.
  3. Käynnistä näyttö uudelleen ja varmista, että kaikki toimii.