Tässä ohjeessa kuvataan Philips D -sarjan käyttöönotto

Asennusta varten tarvitset

• Philips D -näytön
  • Virtajohdon sekä verkkokaapelin
  • Asennus-USB:n, jossa on iDiD.apk
  • Näytön kaukosäätimen

Lataa asennuspaketti osoitteesta http://apt.idid.fi/philips/idid

Lisää ladatulle tiedostolle apk-tiedostotunniste: idid.apk

Valmistele ensin näyttö kytkemällä johdot paikoilleen ja liittämällä asennus-USB näytön USB-porttiin. Käynnistä näyttö ja odota hetki.

Asennus vaiheittain

Verkkoasetukset

1. Käynnistä näyttö ja valitse  Start .
  2. Valitse  Network Settings : (Yleensä) Ethernet.
  3. Navigoi ruudun oikeaan laitaan ja valitse Next.
  4. Valitse  Network Type : DHCP ja valitse Next.
  5. Kohdassa  Signage Display Settings  valitse Skip.

Ruutuun ilmestyy Setup complete! Valitse Finish.

Perusasetukset

1. Paina kaukosäätimestä  HOME .
  2. Valitse  Settings  ja Advanced Options.
  3. Valitse  Schedule .
    •  Schedule 1 : Valitse kellonajat ja viikonpäivät, jolloin näyttö on käytössä.
    •  Input : Valitse Custom.
  4. Palaa edelliseen valikkoon painamalla kaukosäätimestä  BACK .

Näytön asetukset

1. Paina kaukosäätimestä  HOME .
  2. Paina muutama kerta ylöspäin, kunnes pääse valikossa kohtaan  Configurations 2 .
  3. Paina kaukosäätimellä oikealle ja kolme kertaa ylös, kunnes tulet kohtaan  Rotation .
  4. Paina jälleen oikealle ja valitse Auto Rotate On.
  5. Palaa edelliseen valikkoon painamalla kaukosäätimestä  BACK .
  6. Siirry valikossa kohtaan  Configurations 1 .
  7. Valitse oikealta ensimmäinen kohta  Switch on State  ja valitse Force On.
  8. Palaa edelliseen painamalla vasemmalle ja valitse  Boot on Source  ja valitse Custom.
  9. Sulje valikko painamalla kaukosäätimestä  HOME .

iDiD-sovelluksen, näppäimistön ja näppäimistövalitsimen asennus

Siirry seuraavaksi asetusvalikkoon painamalla kaukosäätimestä  HOME  ja valitse  1   8   8   8  ja odota, kunnes ruudun oikeassa yläkulmassa oleva nelikulmio poistuu näkyvistä.

1. Valitse Apps.

1. Valitse File Manager.

1. Navigoi kohtaan  mnt  ja valitse Open.

1. Navigoi listan loppuun kohtaan  usb_storage  ja valitse Open.

1. Valitse  iDiD.apk  > Open > Install.
  2. Kun asennus on valmis, valitse Open
    • Jos asennus suoritettiin onnistuneesti, näyttöön ilmestyy rekisteröintikoodi.
  3. Palaa edelliseen painamalla kaukosäätimestä  BACK .

Androidin asetukset

1. Valitse  Settings  >  Signage Display
  2. Valitse alimmaisena oleva  Custom App  > Select App.
  3. Valitse iDiD ja Save.
    • iDiDista on nyt tehty custom app, joka käynnistyy automaattisesti joka kerta koneen käynnistyessä.

Aikavyöhykkeen valinta

1. Palaa Settings-valikkoon painamalla näppäimistöstä Esc kahdesti.
  2. Valitse  Date & time  >  Select time zone  > Helsinki.
  3. Palaa edelliseen valikkoon painamalla näppäimistöstä Esc kerran.

Rekisteröinti

1. Paina näppäinyhdistelmää Alt + Tab valitse iDiD
    • Ruutuun ilmestyy rekisteröintikoodi.
  2. Rekisteröi toistin normaalisti tai pyydä iDiD-tuesta rekisteröintiä.
  3. Käynnistä näyttö uudelleen ja varmista, että kaikki toimii.