Mikäli iDiD/Päikky-kirjaaminen ei onnistu vaan lapsen nimen tilalle tulee virheilmoitus, ilmoitathan iDiD-tukeen, mistä virhetilanteesta on kyse.

Seuraavassa on lueteltu mahdolliset vikailmoitukset sekä kutakin vastaava palvelimen palauttama virhekoodi (joka näytetään sellaisenaan vianselvitystilassa):

• Sovelluksen asennus on keskeneräinen.
    • Toimittajan tai päiväkodin tunniste puuttuu.
  • Tunnisteella ei löytynyt henkilöä. Ota yhteys henkilökuntaan.
    • Tunnistetta (tagia) ei ole liitetty yhteenkään henkilöön koko kunnassa.
    • Vianselvityksessä: 400: 'unknownPerson'
  • Henkilön tietojen haku epäonnistui. Ota yhteys henkilökuntaan.
    • Tunniste (tagi) on liitetty henkilöön, mutta ei tässä päiväkodissa.
    • Vianselvityksessä: 401: 'unauthorized'
  • Vain lasten kirjaaminen tästä on mahdollista.
    • Tunniste (tagi) on liitetty tämän päiväkodin työntekjään, mutta työntekijöiden kirjaaminen infonäytöltä ei ole mahdollista.
    • Vianselvityksessä: 404: 'childrenOnly'
  • Kirjaus epäonnistui. Virhe palvelimella.
    • Palvelimella tapahtui virhe, joka vaatii toimenpiteitä mukavaIT:n toimesta.
    • Vianselvityksessä: 500: 'server'
  • Kirjaus epäonnistui. Yritä hetken kuluttua uudelleen.
    • Palvelimella tapahtui virhe, joka voi korjaantua itsekseen; eli hetken kuluttua voi yrittää uudelleen.
    • Vianselvityksessä: 501: 'server'
  • Henkilöä ei voi kirjata automaattisesti. Ota yhteys henkilökuntaan.
    • Automaattinen kirjaaminen ei onnistunut, koska hoitosopimuksesta löytyi useampia mahdollisia tämän päiväkodin hoitoryhmiä. Mobiilisovelluksen kautta kirjatessa ryhmävalinta on mahdollinen.
    • Vianselvityksessä: 200: 'childFound' (koska palvelin palautti tiedot onnistuneesti, mutta infonäytöllä ei pystytty tekemään yksiselitteistä valintaa)

Yhteystiedot

Ilmoita virheilmoituksista iDiD-tukeen sähköpostitse osoitteella support@idid.fi, tikettinä tai chatissa tukisivustollamme osoitteessa support.idid.fi tai soittamalla numeroon 010 281 4350 (arkisin klo 9–17). Muista kertoa yhteydenotossa, mistä päiväkodista ja näytöstä on kyse.