Tarvitset toistimen nollausta varten laitteen kaukosäätimen. Näytön infrapunasensori on laitteen oikeassa yläkulmassa, jonne kaukosäätimellä kannattaa osoittaa parhaan signaalin saamiseksi.

1. Paina kaukosäätimestä nopeaan tahtiin Home, 1, 8, 8, 8 (numerot eivät näy ruudulla): Näytölle ilmestyy neljän pääkohdan valikko (Settings, Apps, Network, Help).
  2. Valitse Settings: Näytölle aukeaa Androidin valikko.
  3. Valitse Apps (sovellukset) .
  4. Valitse iDiD.
  5. Paina Clear Data (Tyhjennä tiedot).
  6. Sammuta ja käynnistä näyttö.
  7. Näyttö vaatii uudelleenrekisteröinnin. Ilmoita rekisteröintikoodi ja näytön tunniste tai sijaintitieto iDiD-tukeen (tai rekisteröi itse, jos sinulla on siihen oikeudet).

support@idid.fi