Matka.fi Connectorilla saat näytöille kaikki kotimaan liikenteen aikataulut, jotka näkyvät myös Liikenneviraston beta.matka.fi -palvelussa. Voit valita haluamasi pysäkin, jonka kautta kulkevan julkisen liikenteen aikataulut näytetään infonäytöllä.

Aloita Matka.fi Connectorin käyttö osoitteessa: https://idid.fi/extra/matka/configure

1. Hae pysäkki osoitteen tai nimen perusteella. Jos haluat etsiä pysäkkiä nimen perusteella, vaihda hakuperuste pudotusvalikosta.
  2. Valitse haluamasi pysäkki hakutuloslistalta pysäkkihaun alapuolelta.
    • Aikataulunäytön värit ovat oletusarvoisesti esikatselussa näkyvät sininen ja valkoinen. Vaihda halutessasi aikataulunäytön värit kohdassa Aseta värit.
    • Header taustaväri: Aikataulun ylätunniste, jossa näkyy mm. pysäkin nimi ja kellonaika.
    • Header Tekstin väri: Ylätunnisteen teksti.
    • Tekstin väri taulukko: Aikataulutiedot. Aikataulujen tausta on läpinäkyvä, joten huomioi se sisällön taustaa valitessasi.
      • Valitse väri valmiista vaihtoehdoista tai syötä RGB-arvot kenttiin Red, Green ja Blue.

Näet aikataulunäytön esikatseluna ruudun alalaidassa. Muutokset päivittyvät esikatseluun reaaliajassa.

1. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, kopioi aikataulun URL-osoite värivalikoiden alta.
  2. Lisää tai muokkaa iDiD-sisällössä olevaa html-elementtiä ja lisää kopioimasi URL osoitekenttään.

Valmista!

Huom.! Tämän html-elementin käyttö on sallittu vain iDiD-infonäyttöjärjestelmässä.

Tutustu myös artikkeliin HTML-elementin muokkaus