Pinoamalla sisältöjä voit asettaa haluamasi sisällöt näkymään peräkkäin sekä hallinnoida useita sisältöjä samanaikaisesti, mistä on hyötyä, jos sinulla on usein yhdessä toistuvia sisältöjä.

Pinon luominen

1. Paina sisältöjä, jotka haluat pinota. Valittuihin sisältöihin ilmestyy siniset reunat.
  2. Valitse toimintopalkista Pinoa.

Pinoon asetettavilla sisällöillä on keskenään samanlaiset ajastusasetukset ja koko pinon asetukset määräytyvät ensimmäisenä pinoon valitun sisällön mukaan.

Pinon muokkaaminen

Voit nimetä pinon ja ajastaa kaikki pinossa olevat sisällöt yhdellä kertaa.

1. Valitse haluamasi pino painamalla sitä.
  2. Valitse toimintopalkista Muokkaa pinoa, jolloin pääset muokkaamaan pinoa kokonaisuutena.
  3. Voit muokata pinon suhteen samoja ominaisuuksia kuin yksittäisiä sisältöjä luodessakin eli

4. Tallenna pinon asetukset lopuksi sivun alalaidasta painamalla Tallenna.

Pinon avaaminen

Voit avata pinon hetkellisesti tarkastellaksesi tai muokataksesi pinossa olevia yksittäisiä sisältöjä tai muuttaaksesi pinossa olevien sisältöjen järjestystä.

1. Valitse pino, jota haluat tarkastella, painamalla sitä.
  2. Valitse toimintopalkista Avaa pino.
  3. Voit muokata pinossa olevia yksittäisiä sisältöjä valitsemalla sisältö tuplanapautuksella tai valitsemalla Muokkaa.

Pinon sisältöjen järjestys

Pinon sisällöt näytetään siinä järjestyksessä kuin ne ovat pinossa. Muokkaa pinossa olevien sisältöjen järjestystä samoin kuin pinoamattomien sisältöjen.

1. Avaa ensin pino.
  2. Valitse Järjestele.
  3. Raahaa sisällöt haluamaasi järjestykseen.
  4. Lopeta järjestely painamalla Lopeta järjestely.

Pino palautuu takaisin normaaliksi, kun painat hallinnassa sisältöjen ulkopuolista aluetta.

Pinon purkaminen

Voit purkaa koko pinon kerralla helposti.

1. Valitse pino, jonka haluat purkaa, painamalla sitä.
  2. Valitse toimintopalkista Pura pino.

Tutustu myös artikkeleihin Uuden sisällön luominen

ja Sisällön muokkaaminen