Tarvitset Android boxin asetusten tarkastamiseen hiiren ja näppäimistön.

1. Kytke laitteeseen näppäimistö ja hiiri.
  2. Paina alt + tab ja paina ikkunan vasemmalla puolella olevaa tyhjää tilaa.
  3. Valitse Settings.
  4. Valitse Network.
  5. Joko Wi-Fi- tai Ethernet-asetusten alla tulee lukea Connected. Jos molemmat ovat tilassa Not connected, kyseessä on verkkoyhteysongelma.
  6. Palaa kotivalikkoon painamalla Esc, kunnes valikko tulee näkyviiin.
  7. Valitse Chrome ja kirjoita osoitteeksi www.idid.fi. Jos internet-yhteys toimii normaalisti mutta ongelmia ilmenee edelleen, Android Appin välimuisti täytyy tyhjentää. Ohjeet välimuistin tyhjentämiseen löytyvät täältä.