Android boxin asetusten tarkastamiseen tarvitsee hiiren ja näppäimiston.

1. Paina alt+tab ja paina hiiren vasemmalla korvalla ikkunoiden vasemmalla puolella olevaa tyhjää tilaa.

2. Valitse settings.

3. Valitse network

4. Wi-Fi tai ethernet asetusten alla pitäisi lukea connected, jos molemmat ovat tilassa "Not connected" kyseessä on verkkoyhteys ongelma.

5. Paina esc:iä kunnes koti valikko tulee näkyviiin.

6. Valitse chrome ja kirjoita osoitteeksi www.idid.fi, jos internet yhteys toimii normaalisti ja ongelmia ilmenee edelleen pitää android appin välimuisti tyhjentää.

Ohjeet välimuistin tyhjentämiseen löytyvät tästä linkistä http://support.idid.fi/fi/support/solutions/articles/11000037960-android-app-toistimen-resetointi.