LG:n WebOS 3.2 -käyttöjärjestemällä varustettuihin näyttöihin voidaan asentaa iDiD-toistinohjelma verkosta.

Asennus

1. Paina kaukosäätimestä asetukset-painiketta (rattaan kuva).
  2. Alkuasetukset ovat kunnossa, joten etene valitsemalla Done.
  3. Aseta näyttö käyttämään automaattista aikavyöhykettä valitsemalla ensin General-valikko ja valikosta Time & Date.
  4. Aseta päälle Set automatically ja valitse soveltuva maanosa, maa ja kaupunki.
  5. Seuraavaksi valitse Ez Settings > SI Server Settings > ja vielä uudelleen sama kahdesta avautuvasta vaihtoehdosta.
  6. Aukeavasta valikosta valitse Application Launch Mode ja aseta se tilaan Local. (kts. kuva alla)
  7. Valitse Fully Qualified Domain Name ja aseta se tilaan On.
  8. Kirjoita Fully Qualified Domain Name -valikon alla olevaan kenttään http://apt.idid.fi/application/com.lg.app.signage.ipk
    • Kytke tarvittaessa näyttöön näppäimistö. Huomaa, että näppäimistön asetuksissa käytetään kieliasetusta en-US (kauttaviivan saat painamalla tavuviiva-painiketta)
  9. Valitse Application Type: IPK ja paina OK.
  10. Valitse Local Application Upgrade: REMOTE ja paina OK.
  11. Näyttö varmistaa, haluatko suorittaa toimenpiteen. Valitse Confirm.
  12. Mikäli toimenpide onnistui, näyttöön ilmestyy teksti Complete.
  13. Käynnistä näyttö uudelleen.
  14. Jos näytölle ei ilmesty rekisteröintikoodia, tarkista kotivalikosta, että Play via url on tilassa Off.

Rekisteröinti

Ensimmäisellä käyttökerralla näytölle tulee näkyviin rekisteröintikoodi. Välitä koodi iDiD-tukeen (support@idid.fi) tai rekisteröi toistin itse, mikäli sinulla on rekisteröintiin oikeuttavat tunnukset.

Rajoitukset

• Ohjelmaversio ei tue css-injektointia.
  • Videot ja html-sisällöt eivät pyöri näytön ollessa offline.
  • Videot tulee tuoda näkyviin vain suoria leikkauksia käyttäen.
  • Sisällöissä tulee huomioida laitteiston muistin, prosessorin ja tallennustilan kapasiteetti.