LG:n WebOS 3.0 -käyttöjärjestemällä varustettuihin näyttöihin voidaan asentaa iDiD-toistinohjelma verkosta.

Asennus

1. Paina kaukosäätimestä asetukset nappia (rattaan kuva).
  2. Alkuasetukset ovat sopivat joten etene valitsemalla 'Done'.
  3. Aseta näyttö käyttämään automaattista aikavyöhykettä Valitsemalla Time & Date General-valikosta
  4. Aseta päälle 'Set automatically' ja valitse soveltuva maanosa, maa ja kaupunki.
  5. Seuraavaksi valitse Ez Settings –> SI Server Settings –> ja vielä uudelleen sama kahdesta avautuvasta vaihtoehdosta.
  6. Aukeavasta valikosta valitse Application Launch Mode ja aseta se tilaan Local. (kts. kuva alla)
  7. Valitse  Fully Qualified Domain Name  ja aseta se tilaan On.
  8. Kirjoita  Fully Qualified Domain Name  alla olevaan kenttään http://webos.idid2.fi/application/com.lg.app.signage.ipk
    • Kytke tarvittaessa näyttöön näppäimistö. Huomaa, että näppäimistön asetuksissa käytetään kieliasetusta en-US. (kauttaviivan saat painamalla tavuviiva-painiketta)
  9. Valitse  Application Type:  IPK  ja paina  OK.
  10. Valitse  Local Application Upgrade   REMOTE  ja paina  OK.
  11. Näyttö varmistaa haluatko suorittaa toimenpiteen; valitse 'Confirm'.
  12. Mikäli toimenpide onnistui saat siitä ilmoituksen 'Complete'.
  13. Käynnistä näyttö uudelleen.
  14. Jos näytölle ei tule rekisteröintikoodia tarkista kotivalikosta, että Play via url on tilassa off.

Rekisteröinti

• Ensimmäisellä käyttökerralla näytölle tulee näkyviin rekisteröintikoodi. Välitä koodi iDiD-tukeen (support@idid.fi) tai rekisteröi toistin itse, mikäli sinulla on rekisteröintiin oikeuttavat tunnukset.

Rajoitukset

• Ohjelmaversio ei tue css-injektointia.
  • Videot ja html-sisällöt eivät pyöri näytön ollessa offline.
  • Videot tulee tuoda näkyviin vain suoria leikkauksia käyttäen.
  • Sisällöissä tulee huomioida laitteiston muistin, prosessorin ja tallennustilan kapasiteetti.