iDiD-ohjelmisto toistaa ajastettuja sisältöjä näytön yhteydessä toistintietokoneen välimuistista, jolloin internet-yhteyden katkeaminen ei vaikuta kuva- ja tekstisisältöjen toimintaan. Jos toistintietokoneen verkkoyhteys katkeaa, välittömästi verkosta päivittyvien html-aineistojen esittäminen kuitenkin keskeytyy. Lisäksi esimerkiksi uusien sisältöjen lisääminen tai muokkaukset aiempiin estyvät, mikäli näytön verkkoyhteys on katkennut. Tämän vuoksi etenkin isommissa organisaatioissa voi olla hyödyllistä seurata toistinten verkkoyhteyksien tilaa.

Tilaamalla offline-tiedotteet saat sähköpostiisi automaattisen viestin, kun käyttäjätunnuksesi tasolla tai sen alatasoilla oleva toistin ei ole ollut yhteydessä palvelimeen vähintään 4 tuntiin.

1. Ollessasi Koti-näkymässä iDiD-hallinnassa paina Asetukset-painiketta.
  2. Ota offlne-tiedotteet käyttöön painamalla Offline-tiedotteet.

Tiedotteet lähetetään automaattisesti käyttäjätunnuksenasi toimivaan sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu myös artikkeleihin Kotinäkymä

sekä Toistimet