1. Avaa Microsoft Store ja etsi hakutoiminnolla iDiD player -sovellus ja asenna se.

2. Lisää sovelluksen pikakuvake automaattisen käynnistyksen kansioon:

Paina Win + R -näppäinyhdistelmää avataksesi komentokehotteen ja kirjoita siihen: shell:AppsFolder

Tämä avaa ikkunan, jossa näkyy asennetut ohjelmat    Paina Win + R -näppäinyhdistelmää avataksesi komentokehotteen ja kirjoita siihen: shell:Startup

Tämä avaa ikkunan, jossa näkyy automaattisesti käynnistyvät ohjelmat

Raahaa iDiD-sovelluksen kuvake ohjelmaikkunasta käynnistysikkunaan, jolloin siitä syntyy pikakuvake

Tämän toimenpiteen jälkeen iDiD Player käynnistyy automaattisesti koneen käynnistyksen yhteydessä. Ensimmäisellä iDiD-playerin käynnistyskerralla ruudulla näkyy rekisteröintikoodi. Ilmoita se iDiD-tukeen osoitteeseen support@idid.fi tai rekisteröi toistin itse, jos sinulla on siihen tarvittavat oikeudet.