1. Avaa Microsoft Store ja etsi hakutoiminnolla iDiD digital signage | Player -sovellus ja asenna se.

Lisää sovelluksen pikakuvake automaattisen käynnistyksen kansioon:

1. Paina Win + R -näppäinyhdistelmää avataksesi komentokehotteen ja kirjoita siihen: shell:AppsFolder
    • Tämä avaa ikkunan, jossa näkyy asennetut ohjelmat
  1.  Paina Win + R -näppäinyhdistelmää avataksesi komentokehotteen ja kirjoita siihen: shell:Startup
    • Tämä avaa ikkunan, jossa näkyy automaattisesti käynnistyvät ohjelmat

1. Raahaa iDiD-sovelluksen kuvake ohjelmaikkunasta käynnistysikkunaan, jolloin siitä syntyy pikakuvake

Tämän toimenpiteen jälkeen iDiD Player käynnistyy automaattisesti koneen käynnistyksen yhteydessä. Ensimmäisellä iDiD-playerin käynnistyskerralla ruudulla näkyy rekisteröintikoodi. Ilmoita se iDiD-tukeen osoitteeseen support@idid.fi tai rekisteröi toistin itse, jos sinulla on siihen tarvittavat oikeudet.